Υπάρχει πιθανότητα ο Ρονάλντο να παγιδεύτηκε στη Γιουβέντους.

Κρίνοντας από την πρόσφατη συμπεριφορά του, πιστεύουμε ότι υπάρχει πιθανότητα ο Κριστιάνο Ρονάλντο να παγιδευτεί ως παίκτης της Γιουβέντους.

Μπορεί να υπάρχει επιχείρημα ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι παγιδευμένος στη Γιουβέντους και θα σας πούμε τον λόγο. Παρόλο που η άφιξή του στη Serie A μπορεί να είναι το πιο σημαντικό γεγονός που συνέβη τα τελευταία 20 χρόνια. Υπάρχει βάσιμος λόγος να πιστεύουμε ότι ο χρόνος του στην Ιταλία δεν ήταν και τόσο ωφέλιμος για τις δύο πλευρές. Όταν αποφάσισε να αφήσει τη ζεστασιά και την άνεση στη Ρεάλ Μαδρίτης, κανείς δεν είπε στον Ρονάλντο το ρίσκο που έπαιρνε.

Το οικοσύστημα της Γιουβέντους δεν είναι σε καμία περίπτωση συγκρίσιμο με αυτό που είχε στην Ισπανία, αλλά του πήρε τα τελευταία χρόνια για να το συνειδητοποιήσει αυτό. Υπήρχε ακόμα κάποια ελπίδα για αυτόν να επιστρέψει στο κλαμπ το επόμενο καλοκαίρι, αλλά η πρόσφατη δήλωση του Φλορεντίνο Περέζ σκότωσε εντελώς τις πιθανότητές του για θριαμβευτική επιστροφή. Πριν γίνει αυτό την περασμένη εβδομάδα, υπήρχαν και άλλες ομάδες ως πιθανές επιλογές για αυτόν να πάρει. Αλλά το να απορριφθεί δημοσίως από τη Ρεάλ Μαδρίτης τον βάζει σε δύσκολη θέση χωρίς μόχλευση.

Να φύγει ο Ρονάλντο από τη Γιουβέντους

Κρίνοντας από την απόδοση της Γιουβέντους τα τελευταία τρία χρόνια στο Τσάμπιονς Λιγκ, η σύντομη απάντηση είναι ακόμα. Ωστόσο, η Bianconeri μπορεί πάντα να ανακτήσει αυτό το ανταγωνιστικό πνεύμα αν υπογράψει τον ιδανικό διαχειριστή με περισσότερη εμπειρία. Επίσης, η τρέχουσα απειρία της Andrea Pirlo μπορεί να είναι ένας από τους σημαντικότερους λόγους που η Γιουβέντους δεν τα κατάφερε καλά αυτή τη σεζόν.

Ως ένα από τα πιο ισχυρά κλαμπ στην Ευρώπη, η γριά κυρία εξακολουθεί να έχει ένα τεράστιο ρόστερ με αρκετούς παίκτες παγκόσμιας κλάσης με τον Ρονάλντο ως κερασάκι στην κορυφή. Η απώλεια αυτής της μόχλευσης μπορεί να είναι θετική μόνο για τη Λέσχη γιατί έτσι δεν θα νομίζει ότι το να φύγει θα είναι τόσο εύκολο όσο νόμιζε ότι ήταν. Τελευταίο αλλά εξίσου σημαντικό, πρέπει επίσης να έχουμε κατά νου τα σχέδια του Andrea Agnelli για τον Ronaldo στο εγγύς μέλλον. Βεβαίως, η διατήρηση του καλύτερου παίκτη του με την επιβίωση του συλλόγου πρέπει να αποτελεί ύψιστη προτεραιότητα γι’ αυτόν. Επιτρέποντάς του να φύγει ίσως να μην είναι καν μέρος των σχεδίων του.