Υπάλληλος: Ralf Rangnick κατεβαίνει Man United ρόλο συμβούλων

Ο Γερμανός διευθυντής εντάχθηκε στην United ως προσωρινός διευθυντής μετά την απόλυση του Ole Gunnar Solskjaer.

Ο Ralf Rangnick επιβεβαίωσε ότι δεν θα μείνει στη Manchester United για να εκπληρώσει το συμβουλευτικό του ρόλο στη λέσχη.

Ο σύλλογος αρχικά σχεδίαζε να μεταφέρει τον Rangnick στον επάνω όροφο για να διαχειριστεί τη στρατηγική μεταγραφών του. Ωστόσο, ο πρώην προπονητής της RB Leipzig αποφάσισε να μην εκπληρώσει το ρόλο.

Νωρίτερα αυτό το μήνα, η εθνική ομάδα της Αυστρίας επιβεβαίωσε ότι είχε επιτύχει συμφωνία με τον Ράνγκνικ να αναλάβει τη θέση του νέου προπονητή.

Μιλώντας στην πρώτη του συνέντευξη Τύπου ως προπονητής της Αυστρίας, ο Ράνγκνικ δήλωσε σε δημοσιογράφους: «Έχουμε καταλήξει στο συμπέρασμα ότι είναι καλύτερο για μένα και την ομάδα να επικεντρωθούμε πλήρως στην εθνική ομάδα της Αυστρίας.

«Ακύρωσα το συμβόλαιο συμβούλου.»

Μια δήλωση της United ανέφερε: «Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Ralf Rangnick για τις προσπάθειές του ως προσωρινός διευθυντής τους τελευταίους έξι μήνες.

«Με κοινή συμφωνία, ο Ralf θα επικεντρωθεί πλέον αποκλειστικά στο νέο του ρόλο ως μάνατζερ της εθνικής ομάδας της Αυστρίας και συνεπώς δεν θα αναλάβει συμβουλευτικό ρόλο στην Old Trafford.

«Θα θέλαμε να ευχηθούμε στον Ralf καλή τύχη στο επόμενο κεφάλαιο της καριέρας του.»