Τότεναμ: Το Conte παρέχει σημαντική ενημέρωση για τον τραυματισμό του Υιού

Η διεθνής Νότια Κορέα έχει υποστεί τραυματισμό των μυών των ποδιών.

Ο Αντόνιο Κόντε υποτάσσεται στον Σον Χιουνγκ-Μιν στο 79ο λεπτό της ήττας του Τότεναμ με 2-0 εναντίον της Τσέλσι. Ωστόσο, το Ιταλό αφεντικό λέει ότι η αντικατάσταση δεν είχε καμία σχέση με τον τραυματισμό του.

«Ήταν μια παράξενη κατάσταση», δήλωσε ο Conte μπροστά από το επερχόμενο παιχνίδι της πλευράς του ενάντια στο League One Morecambe στολή.

«Ενάντια στην Τσέλσι, έκανα δύο αντικαταστάσεις μαζί, με τον Λούκας Μούρα και μετά τον Υιό. Αλλά όχι για τραυματισμό, τις αντικαταστάσεις, αλλά μόνο για να προσπαθήσουμε να τους δώσουμε λίγο υπόλοιπο, 15 λεπτά ανάπαυσης.

«Και την επόμενη μέρα, ένιωσε λίγο πόνο στους μυς του, στο πόδι του. Έκανε μια σάρωση και τώρα πρέπει να κάνουμε τη σωστή αξιολόγηση από τους γιατρούς. Έχει έναν τραυματισμό.

«Δεν ξέρω, αλλά μάλλον θα μείνει χωρίς προπονήσεις μέχρι το τέλος αυτού του κύκλου, πριν το διεθνές διάλειμμα».

Η νέα ενημέρωση σημαίνει Υιός δεν θα επιστρέψει για τουλάχιστον ένα μήνα, ένα τεράστιο πλήγμα για Spurs. Son έχει διατηρήσει φανταστική μορφή του στο Tottenham αυτή τη σεζόν, δημιουργώντας περισσότερες πιθανότητες από οποιονδήποτε άλλο παίκτη Spurs.

Ερωτηθείς για τη δραστηριότητα της πλευράς του στο χειμερινό παράθυρο μεταφοράς, ο Conte απάντησε: «Το πρώτο άτομο που θέλει να βελτιώσει την κατάσταση είναι σίγουρα ο ιδιοκτήτης μας.

«Θα έχω χρόνο να μιλήσω, επίσης, με τους ανθρώπους που εργάζονται στο πλαίσιο του συλλόγου για να προσπαθήσουμε να κατανοήσουμε καλά την κατάσταση, να καταλάβουμε αν υπάρχει η ευκαιρία να βελτιωθεί αυτή η ομάδα σε αυτή την αγορά μεταφοράς. Αλλά νομίζω ότι θα κάνουμε το ίδιο πράγμα που κάνουν όλες οι ομάδες αυτές τις μέρες.

«Έχουμε δύο τρόπους να βελτιώσουμε την κατάσταση, ο ένας είναι να βελτιώσουμε το επίπεδο των παικτών που έχουμε στην ομάδα μας. Ένα άλλο είναι η εφαρμογή νέων παικτών και η βελτίωση της ποιότητας της ομάδας. Αλλά, όπως γνωρίζετε πολύ καλά, ο Ιανουάριος δεν είναι εύκολος για κανέναν. Έτσι θα δούμε τι θα συμβεί.»

Τότεναμ θα επιστρέψει στην FA Cup δράση εναντίον Morecambe την Κυριακή. Στη συνέχεια, η πλευρά του Conte θα φιλοξενήσει την Τσέλσι για το δεύτερο σκέλος του ημιτελικού Cup Carabao τρεις ημέρες αργότερα.