Τότεναμ σταρ στην ευχάριστη θέση να «μάθει» από τον Χάρι Κέιν

Ο σταρ της Τότεναμ Davinson Sanchez χαρακτήρισε τον Harry Kane ως «έμπνευση» αφού ο επιθετικός βοήθησε την πλευρά του να επιστρέψει στους νικητικούς τρόπους.

Ο αμυντικός της Τότεναμ Ντάβινσον Σάντσεζ λέει ότι ο επιθετικός Χάρι Κέιν αποτελεί έμπνευση για την υπόλοιπη ομάδα.

Ο καπετάνιος της Αγγλίας έκανε μια βιαστική επιστροφή από έναν τραυματισμό στον αστράγαλο για να οδηγήσει τους Spurs σε μια νίκη 2-0 επί του West Brom, τερματίζοντας μια σερί τριών αγώνων.

Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι ένα παιχνίδι χωρίς κέρδη τριών παιχνιδιών συνέπεσε με μια περίοδο όπου ο Harry Kane δεν ήταν διαθέσιμος για την πλευρά του.

Ο Kane απουσίαζε για δυόμισι από αυτά τα παιχνίδια καθώς ο Spurs έχασε την απειλή, τη δημιουργικότητα και την επιρροή του.

Με την επιστροφή του, σκόραρε το πρώτο γκολ για την Spurs και πέτυχε ένα προσωπικό ορόσημο σε αυτό το παιχνίδι πριν ο Son τελειώσει το παιχνίδι λίγα λεπτά αργότερα.

Ο Ντάβινσον Σάντσεζ λέει ότι ο Κέιν είναι κάτι παραπάνω από σκόρερ του συλλόγου, αλλά και ηγέτης και πηγή έμπνευσης.

«Φέρνει πολλά στην ομάδα ως επιθετικός και ως ηγέτης», δήλωσε ο Sanchez όπως ανέφερε η Daily Mail.

«Όλοι ήταν σίγουροι, ήμασταν καλοί στην μπάλα, πιέζαμε ως ομάδα. Έπρεπε να ανοίξουμε το παιχνίδι στο δεύτερο ημίχρονο και φυσικά ήταν σημαντικός για εμάς».

«Ο Χάρι Κέιν δείχνει κάθε εποχή τη σημασία του. Δεν μπορείς να πεις τίποτα άλλο εκτός από το γεγονός ότι είναι ένας τόσο σημαντικός παίκτης, ένας καπετάνιος, ένας ηγέτης, και ένας παίκτης που πιέζει όλη την ώρα, πιέζοντας την ομάδα να ανέβει ψηλά. Δεν μπορώ να πω περισσότερα γι’ αυτόν.»

«Όλοι μας μπορούμε να μάθουμε και είναι ένας από τους ηγέτες, ένα παράδειγμα για όλους μας για το πώς μπορούμε να βελτιωθούμε».

Με τον Κέιν εκτός ομάδας, ο Σπερς σκόραρε μόνο ένα γκολ και αυτό ήταν μια απεργία 25 γιάρδων καθώς πάλευαν να δημιουργήσουν ευκαιρίες.

Έδειχναν καλύτερα εναντίον του Γουέστ Μπρομ, δείχνοντας πρόθεση, και ο Σάντσεζ λέει ότι πρέπει να χτίσουν πάνω σε αυτή την οθόνη.

«Φυσικά, το σκεφτόμαστε, εργαζόμαστε σκληρά για να το αλλάξουμε αυτό και να αλλάξουμε την κατάστασή μας» πρόσθεσε.

«Γνωρίζουμε ότι ήταν δύσκολο. Προσπαθούμε, χρειαζόμαστε περισσότερες παραστάσεις και να παίζουμε έτσι περισσότερο, ξέρεις.»

«Για να απολαύσουμε το ποδόσφαιρο μας, να παίξουμε γρήγορα, να περάσουμε την μπάλα, να δημιουργήσουμε ευκαιρίες, να χρησιμοποιήσουμε τις ευκαιρίες για να το κάνουμε και στη συνέχεια να συνεχίσουμε να παίζουμε σαν ομάδα».