Τότεναμ προέτρεψε να πουλήσει Lloris μετά από γκάφα εναντίον Έβερτον

Tottenham καπετάνιος και τερματοφύλακας Hugo Lloris έχει τεθεί υπό έλεγχο και κριτική αφού απογοήτευσε την πλευρά του εναντίον της Everton.

Τα Spurs μπορεί να έδειχναν την καλύτερη πλευρά από νωρίς, αλλά μια σειρά από αμυντικά λάθη τους κόστισε το παιχνίδι. Ο τερματοφύλακας Hugo Lloris είχε την ευθύνη να πάρει σε μια κρίσιμη στιγμή που πήγε για να καθορίσει το παιχνίδι.

Ο Γάλλος ήταν ύποπτος για τον ισοσταθμιστή της Έβερτον. Ένας τερματοφύλακας της ποιότητάς του θα έπρεπε εύκολα να σώσει την προσπάθεια του Κάλβερτ-Λιούιν.

Το γκολ οδήγησε την Έβερτον σε ένα μαγικό επτά λεπτά, όπου σκόραρε και πήρε 3-1 προβάδισμα στο ημίχρονο. Τα γκολ και από τις δύο άκρες σε γρήγορη διαδοχή είδαν μια γραμμή σκόρερ 4-4 πριν ο Μπερνάρντ διευθετηθεί με νικητή 97 λεπτών.

Ενώ ο Lloris δεν ήταν ο μόνος παίκτης Spurs που έκανε ένα λάθος, το παιχνίδι θα μπορούσε να έχει δει ένα διαφορετικό αποτέλεσμα αν ο Τότεναμ πήγε στο διάλειμμα με ένα προβάδισμα.

Ο Τρέβορ Σινκλέρ περιέγραψε τον άνθρωπο των Σπερς ως έναν «αδύναμο κρίκο».

«Φαίνεται ότι πέρασε μέσα από αυτόν», είπε ο Σινκλέρ στο TalkSport.

«Είναι καλή απεργία, ο Κάλβερτ-Λιούιν το χτύπησε καλά, αλλά είναι καρποί μαρουλιού από τον Λορίς.»

«Πρέπει να κρατήσει την μπάλα έξω. Δυνατότεροι καρποί, να είστε λίγο πιο γενναίοι, βάλτε το σώμα σας στη γραμμή — πάρτε το στο πρόσωπο αν χρειαστεί!»

«Δεν φαινόταν άνετος προσπαθώντας να το σώσει.»

«Θέλω να πω, οι συμπαίκτες του… ειδικά οι υπερασπιστές του που παλεύουν με νύχια και δόντια για να κρατήσουν την μπάλα μακριά από το δίχτυ, κοιτάζουν αυτή τη βολή να περνάει κατευθείαν από τον τερματοφύλακα σου…»

«Πρέπει να σκέφτεσαι «ποιο είναι το νόημα;» Πολύ φτωχό, αυτό, από τον Χιούγκο Λόρις.»

Ο πρώην αμυντικός της Τσέλσι Τζέισον Κάντι πρόσθεσε: «Ο Λόρης πρέπει να προχωρήσει»

«Δεν θέλω να στρέψω το δάχτυλο προς μία μόνο κατεύθυνση, γιατί αν παραδεχτείς πέντε, υπάρχει μεγάλη ευθύνη εκεί και υπερασπίζεσαι ως μονάδα. Αλλά πρέπει να πω, ότι μερικοί από τους στόχους που άφησε ο Λόρις απόψε… είναι ένας αδύναμος κρίκος».

«Ο στόχος Κάλβερτ-Λιούιν ήταν ντροπιαστικός και δεν νομίζω ότι γεμίζει την άμυνα του Τότεναμ με αυτοπεποίθηση.»

«Άφησε την Έβερτον να ξαναμπεί στο παιχνίδι. Κοιτάξτε μερικούς από τους κορυφαίους τερματοφύλακες σε αυτή τη χώρα, Alisson στο Liverpool και Ederson στο Man City, αυτό δεν συμβαίνει, ή σπάνια συμβαίνει, αλλά με τον Lloris το έχω δει πάρα πολλές φορές».

«Αισθάνομαι πραγματικά ότι αν η Τότεναμ θέλει να κινηθεί προς τη σωστή κατεύθυνση, χρειάζονται αναβάθμιση».