Τότεναμ παρέχει κρίσιμη ενημέρωση γυμναστήριο για Oliver Skipp

Οι Spurs έχουν παίξει χωρίς το βασικό μέσο από τον Ιανουάριο.

Η Τότεναμ επιβεβαίωσε ότι ο Oliver Skipp θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν αφού υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Ο Skipp είχε καταφέρει να εξελιχθεί σε βασικό παίκτη στην ομάδα του Antonio Conte πριν τον τραυματισμό του. Υπέγραψε νέο συμβόλαιο με τους Σπερς μέχρι τον Ιούλιο του 2027 την περασμένη εβδομάδα, με τον Κόντε να ελπίζει ότι θα επιστρέψει σύντομα.

Ωστόσο, την Τρίτη, η Τότεναμ ανακοίνωσε ότι ο Άγγλος μέσος έχει υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση και δεν θα επιστρέψει στη δράση αυτή τη σεζόν.

Η ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει: «Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι ο Oliver Skipp υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στην Αμερική σήμερα το πρωί (Τρίτη 26 Απριλίου) για την αποκατάσταση ενός τραυματισμού στο ηβικό οστό και θα είναι εκτός για το υπόλοιπο της σεζόν.

«Ο απόφοιτος της ακαδημίας, 21 ετών, θα υποβληθεί τώρα σε περίοδο ανάρρωσης. Αναμένεται να επιστρέψει στην προπόνηση για την περίοδο προετοιμασίας.»

Έχοντας περάσει την τελευταία σεζόν στο Νόργουιτς, ο Skipp επέστρεψε στο Τότεναμ το καλοκαίρι. Ο Άγγλος πρωταγωνιστής σύντομα έγινε τακτικός παίκτης για πρώτη φορά υπό τον Conte, πραγματοποιώντας 28 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

Ο τραυματισμός του Skipp θα είναι ένα πλήγμα στις προσπάθειες της Τότεναμ να εξασφαλίσει μια θέση στο Τσάμπιονς Λιγκ για την επόμενη σεζόν. Οι Spurs έχουν υποστεί μια ξαφνική βουτιά στη φόρμα τις τελευταίες δύο εβδομάδες, αφήνοντας την Άρσεναλ να τους ξεπεράσει από την τέταρτη θέση.