Τότεναμ παίκτες φοβούνται Antonio Conte μπορεί να παραιτηθεί μετά το παράθυρο Ιανουαρίου

Ο Ιταλός διευθυντής έχει επανειλημμένα ζητήσει προσλήψεις σε ομάδες στο τρέχον παράθυρο μεταφοράς.

Τότεναμ διόρισε τον Antonio Conte αφού χώρισαν τους δρόμους με τον πρώην διευθυντή Nuno Espirito Santo νωρίτερα αυτή τη σεζόν. Παρά τις βελτιωμένες επιδόσεις του Spurs, ο Conte έχει επανειλημμένα μιλήσει για την ανάγκη της ομάδας του για χειμερινή στρατολόγηση.

Με 18 μέρες να απομένουν μέχρι το τέλος του τρέχοντος παραθύρου, η Τότεναμ δεν έχει κάνει ακόμα νέα υπογραφή. Η βόρεια πλευρά του Λονδίνου συνεχίζει επίσης να αγωνίζεται με συνέπεια, με την εξάλειψη του Κυπέλλου Carabao να είναι η τελευταία απογοήτευση τους.

Σύμφωνα με το football.london, ο Κόντε είναι ανοιχτός με τον πρόεδρο της λέσχης Ντάνιελ Λίβι στις αξιολογήσεις του για την ομάδα. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι παίκτες του Τότεναμ ανησυχούν ότι ο Ιταλός γκάφερ ενδέχεται να παραιτηθεί εάν δεν λάβει την υποστήριξη που χρειάζεται.

Σε συνέντευξη στα τέλη Δεκεμβρίου, ο Conte μοιράστηκε τις απόψεις του για την τρέχουσα κατάσταση προσωπικού της Τότεναμ.

«Μετά από μόλις δύο εβδομάδες, είπα ότι πρέπει να βελτιώσουμε την ποιότητα της ομάδας και σίγουρα πρέπει να βελτιώσουμε την ποιότητα αυτής της ομάδας. Ήμουν σίγουρος ότι μετά από επτά μέρες, δέκα μέρες, δύο εβδομάδες γι’ αυτό.

«Μετά έκανα αξιολογήσεις για να καταλάβω σε ποιους παίκτες θα μπορούσα να βασιστώ και σε ποιους παίκτες δεν μπορώ.

Πρόσθεσε: «Πριν σκεφτούμε μια θέση στην UEFA ή το Conference League επειδή σε αυτό το πρωτάθλημα το επίπεδο είναι πολύ υψηλό, είπε ο διευθυντής.

«Τώρα είμαστε στη μέση και πρέπει να σκεφτούμε να χτίσουμε κάτι σημαντικό.

Για το λόγο αυτό, ζητώ υπομονή και χρόνο, διότι τώρα το χάσμα είναι πολύ μεγάλο και πρέπει να εργαστούμε πολύ, αλλά και να προσπαθήσουμε να οικοδομήσουμε. Και επίσης να βελτιώσει την ποιότητα της ομάδας.»

Η Τότεναμ θα αντιμετωπίσει την Άρσεναλ στο βόρειο Λονδίνο ντέρμπι την Κυριακή πριν συναντήσει το Λέστερ Σίτι τρεις μέρες αργότερα.