Τότεναμ κρατήσει καρτέλες στις βασικές Inter αμυντικός κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλ

Οι Spurs είναι πρόθυμοι να ενισχύσουν την αμυντική τους γραμμή με μια νέα υπογραφή.

Η Τότεναμ φέρεται να επικοινώνησε με την Ίντερ για μια πιθανή κίνηση για τον Ντένζελ Ντάμφρις.

Ο Dumfries βρίσκεται επί του παρόντος σε διεθνές καθήκον με την Ολλανδία, όπου συνεχίζει τον βασικό του ρόλο στη σύνθεση του Oranje.

Οι συμπαγείς επιδόσεις του δεξιού μπακ φαίνεται να έπεισαν τον Τότεναμ να επιταχύνει τις προσπάθειές τους να τον υπογράψουν.

Σύμφωνα με το 90min, η Τότεναμ θεωρεί το Dumfries ως στόχο πρώτης προτεραιότητας για το δεξί πίσω σημείο.

Τότεναμ wingbacks Emerson Royal και Matt Doherty είναι και οι δύο συνδέονται με κινήσεις μακριά από το βόρειο Λονδίνο. Μια άλλη επιλογή είναι ο Djed Spence, ο οποίος πιθανότατα να αποχωρήσει από το σύλλογο για δανειακή συμφωνία τον Ιανουάριο.

Οι Spurs έχουν μια καλή ευκαιρία να οριστικοποιήσουν μια συμφωνία για Dumfries λόγω των οικονομικών θεμάτων της Inter. Ευρείες δημοσιεύσεις στα ιταλικά ΜΜΕ ισχυρίζονται ότι οι Νεραζούρι ελπίζουν να ξεφορτώσουν τον Ολλανδό αυτό το χειμώνα, αλλά να τον δανείσουν μέχρι το τέλος της σεζόν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Τότεναμ θα πιέσει να προσθέσει τον Ντάμφρις στην ομάδα τους αυτόν τον Ιανουάριο. Ωστόσο, ενδέχεται να αντιμετωπίσουν ανταγωνισμό από τους αντιπάλους της πόλης Chelsea.

Οι σταθερές επιδόσεις του Dumfries στο Παγκόσμιο Κύπελλο μπορεί επίσης να συμβάλουν στην αύξηση της τιμής του. Το αστέρι της Inter βρίσκεται στην αρχική σύνθεση των Κάτω Χωρών για τον τελικό αγώνα της ομάδας εναντίον του Κατάρ σήμερα.