Τότεναμ αφεντικό Mason εκτρεφει Bale ερώτηση μεταφοράς

Ο Μπέιλ έδωσε στον Τότεναμ μια επίκαιρη υπενθύμιση της ποιότητάς του κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, καθώς η συμφωνία δανείου του φτάνει στο τέλος της.

Ο προσωρινός προπονητής της Τότεναμ Ράιαν Μέισον δεν μπορούσε να σχολιάσει το μέλλον του Γκάρεθ Μπέιλ, αλλά πιστεύει ότι μια απόφαση δεν θα ληφθεί μέχρι το τέλος της σεζόν.

Ο Ουαλός επέστρεψε στο Spurs τον περασμένο Σεπτέμβριο σε μια εποχιακή συμφωνία δανείου από τη Ρεάλ Μαδρίτης και έχει δείξει υπόσχεση πρόσφατα, έχοντας σκοράρει οκτώ γκολ στους τελευταίους οκτώ αγώνες της Πρέμιερ Λιγκ.

Ένα μεγαλειώδες χατ-τρικ στη νίκη της Κυριακής με 4-0 επί της Sheffield United έχει όλα, αλλά επιβεβαίωσε την επιστροφή του Bale στη μορφή.

Όπως έχουν τα πράγματα, ωστόσο, ο Bale αναμένει να επιστρέψει στη Ρεάλ Μαδρίτης αυτό το καλοκαίρι μόλις λήξει η δανειακή του συμφωνία.

«Νομίζω ότι αυτή είναι μια συζήτηση στο τέλος της σεζόν μεταξύ του Gareth, του συλλόγου, και του γονικού συλλόγου του, πρωταρχική μας εστίαση και προτεραιότητα θα πρέπει να είναι το επόμενο παιχνίδι,» είπε ο Mason σύμφωνα με την Independent.

«Ακούγεται κλισέ, αλλά είναι αλήθεια. Χαίρομαι που είναι χαρούμενος, θα πρέπει να είναι επειδή έχει μια άλλη μπάλα αγώνα να προσθέσει στη συλλογή.

«Ήταν επίσης μια εξαιρετική παράσταση.

«Νομίζω ότι η απόφαση αυτή τη στιγμή και η προτεραιότητα είναι Gareth είναι έτοιμη να εκπαιδεύσει, και είναι χαρούμενος στην εκπαίδευση. Έχουμε ακόμα μια μεγάλη εβδομάδα εκπαίδευσης επειδή έχουμε ένα τεράστιο παιχνίδι το επόμενο Σαββατοκύριακο και ελπίζουμε ότι μπορούμε να έχουμε ένα χαρούμενο Gareth το επόμενο Σαββατοκύριακο.»