Τότεναμ έδωσε Kane ώθηση μπροστά από το Europa Συνέδριο Λιγκ

Μετά από εβδομάδες αβεβαιότητας σχετικά με το μέλλον του Χάρι Κέιν, η Τότεναμ καλωσόρισε τον αστρο-επιθετικό τους πίσω στην ομαδική εκπαίδευση.

Ο Χάρι Κέιν εκπαιδεύτηκε μαζί με τους συμπαίκτες του στο Τότεναμ για πρώτη φορά υπό τον νέο μάνατζερ Νούνο Εσπειρίτο Σάντο.

Μετά από μια αποτυχημένη προσφορά 100 εκατομμυρίων λιρών από το Μάντσεστερ Σίτι τον Ιούνιο, το μέλλον του Κέιν ήταν στον αέρα. Ο 28χρονος βρίσκεται στο επίκεντρο της έντονης κερδοσκοπίας καθώς εξακολουθούν να εγείρονται ερωτήματα σχετικά με το μέλλον του.

Η αναφορά πίσω στο Spurs για την περίοδο προετοιμασίας πέντε ημέρες αργότερα από ό, τι είχε αρχικά προγραμματιστεί αυτό το μήνα πυροδότησε τις φήμες, αν και ο Kane επέμεινε ότι η καθυστερημένη επιστροφή του ήταν «προγραμματισμένη».

Σύμφωνα με τον Sky Sports, ο καπετάνιος της Αγγλίας είναι πράγματι πίσω στο μαντρί. Έμεινε στο εκπαιδευτικό ξενοδοχείο του συλλόγου, The Lodge, για να εξυπηρετήσει μια περίοδο απομόνωσης μετά την επιστροφή του στο Ηνωμένο Βασίλειο από διακοπές στις Μπαχάμες. Αυτός ήταν ο λόγος που δεν ήταν έτοιμος να αντιμετωπίσει το Μάντσεστερ Σίτι στο άνοιγμα της Πρέμιερ Λιγκ της περασμένης Κυριακής.

Αλλά Kane έκανε ατομική εργασία τη Δευτέρα και πήγε μια καλύτερη την Τρίτη παρακολουθώντας μια ομαδική προπόνηση. Αν τα πράγματα συνεχίσουν να πηγαίνουν σύμφωνα με το σχέδιο, μπορεί να αντιμετωπίσει τον Pacos de Ferreira στην ισοπαλία των πλέι-οφ του Europa Conference League την Πέμπτη στην Πορτογαλία.