Τότεναμ έδωσε σημαντική ώθηση με την «αισιόδοξη» ενημέρωση τραυματισμό Kane

Ο παραγωγικός Άγγλος αναγκάστηκε να βγει από το γήπεδο στο δεύτερο μισό του αγώνα ενάντια στο Λίβερπουλ, αφού είχε βλάψει και τους δύο αστραγάλους του.

Ο Χάρι Κέιν αναμένει να επιστρέψει στη δράση για την Τότεναμ μέσα σε «μια-δυο εβδομάδες», λέει ο Χοσέ Μουρίνιο.

Ο Κέιν τραυμάτισε και τους δύο αστραγάλους του κατά τη διάρκεια της ήττας 3-1 εναντίον του Λίβερπουλ την Πέμπτη και έχασε τον επόμενο αγώνα εναντίον του Μπράιτον την Κυριακή.

Οι Spurs αγωνίστηκαν χωρίς το φυλαχτό τους καθώς υπέστησαν τη δεύτερη διαδοχική ήττα τους στην Premier League.

Ο Mourinho θα πρέπει να βρει έναν τρόπο να τα καταφέρει χωρίς έναν παίκτη που έχει εμπλακεί σε 23 από τα 34 γκολ της ομάδας του καθώς ο επιθετικός αναμένεται επίσης να χάσει το επερχόμενο πρόγραμμα εναντίον των Τσέλσι, Γουέστ Μπρομ και Έβερτον.

Ο Kane, ωστόσο, είναι «αισιόδοξος» ότι η ζημιά στους αστραγάλους του δεν είναι τόσο σοβαρή όσο είχε υποστεί οι προηγούμενες.

«Τα νέα είναι αρκετά καλά νέα», δήλωσε ο Mourinho μετά την ήττα του Spurs με 1-0 στο Brighton, σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου. «Μετά το Λίβερπουλ, δεν έχω ιδέα. Και την επόμενη μέρα, σκεφτόμασταν για τρεις εβδομάδες, κάτι τέτοιο.

«Δεν θέλω να είμαι υπεραισιόδοξος, αλλά ο Χάρι είναι αισιόδοξος, έχει την εμπειρία κάποιων τραυματισμών στους αστραγάλους του και στο μυαλό του Χάρι, είναι μερικές εβδομάδες, οπότε ας δούμε αν έχει δίκιο.»