Τσέλσι: Tuchel αντιδρά μετά από «απογοητευτικό» Λύκοι κλήρωση

Οι Blues έπεσαν πόντους εξαιτίας ενός ισοσταθμιστή της τελευταίας στιγμής από τους καλεσμένους.

Ο Γουόβλς κράτησε την Τσέλσι σε ισοπαλία 2-2 στο παιχνίδι της Premier League το Σάββατο.

Η Romelu Lukaku σκόραρε ένα δεύτερο ημίχρονο για να πάρει την Chelsea μπροστά, καθώς ο νέος ιδιοκτήτης της λέσχης Todd Boehly παρακολουθούσε από τις κερκίδες.

Ωστόσο, οι Γουλβς κατάφεραν να σοκάρουν την Τσέλσι με μια καθυστερημένη επιστροφή. Ο Φρανσίσκο Τρινκάο σκόραρε το πρώτο γκολ των Γουλβς πριν ο Κόνορ Κοάντυ κερδίσει τον ισοσταθμιστή με κεφαλιά 97 λεπτών.

Μιλώντας σε συνέντευξη μετά τον αγώνα, ο Τούτσελ είπε ότι η πλευρά του τιμωρήθηκε για τα λάθη της.

Είπε στο BBC: «Ξεκινήσαμε πολύ καλά στο δεύτερο ημίχρονο και δημιουργήσαμε ευκαιρίες. Έχουμε σκοράρει δύο φορές και πάλι αρχίζουμε να κάνουμε πράγματα που δεν είναι στο πλάνο αγώνα μας. Επιπλέον, τιμωρούμαστε και παραδεχόμαστε πάρα πολλές ευκαιρίες καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα.

«Πρέπει να το χωνέψουμε και να το ξεπεράσουμε, κάτι που είναι πολύ δύσκολο αυτή τη στιγμή. Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό. Κάνουμε τα πράγματα πιο δύσκολα για τον εαυτό μας, οπότε είναι πολλά που πρέπει να ξεπεράσουμε. Νομίζω ότι δίνουμε τα πάντα εκτός από τις αποφάσεις που παίρνουμε αγωνιζόμαστε σε αυτό. Είναι έτσι και τιμωρούμαστε γι’ αυτό».

Chelsea δεν έχουν κερδίσει κανένα από τα τελευταία τρία παιχνίδια τους, θέτοντας την τρίτη θέση τους στέκεται σε κίνδυνο. Η Άρσεναλ έχει τώρα την ευκαιρία να φτάσει το χάσμα σε ένα σημείο νικώντας τη Λιντς Γιουνάιτεντ την Κυριακή.