Τσέλσι: Thomas Tuchel παρέχει ενημέρωση μεταφοράς για Ross Barkley

Το αφεντικό της Τσέλσι επιβεβαιώνει ότι η Λέσχη είναι ανοιχτή στο να αφήσει τον μέσο να φύγει με μια συμφωνία δανείου.

Ο Ross Barkley έχει παίξει μόνο 151 λεπτά ποδοσφαίρου της Πρέμιερ Λιγκ αυτή τη σεζόν. Ακόμα και όταν η Τσέλσι είχε αρκετούς τραυματισμούς στο κέντρο τους, ο Μπάρκλεϊ παρέμεινε πολύ κάτω από τη σειρά του ραμφίσματος.

Η κατάσταση του 28χρονου έχει προσελκύσει αρκετούς μνηστήρες, οι οποίοι ελπίζουν να εξασφαλίσουν την υπογραφή του αυτό το χειμώνα. Ο Thomas Tuchel επιβεβαίωσε ότι η λέσχη θα επιτρέψει στον παίκτη να φύγει με δάνειο.

Μιλώντας μετά τη νίκη 5-1 της πλευράς του πάνω στο Τσέστερφιλντ στο Κύπελλο FA, το Γερμανό αφεντικό είπε: «Δεν το έχουμε συζητήσει ακόμα [συμφωνία δανείου]. Εξαρτάται από το τι θέλει ο Ρος και ποιες δυνατότητες υπάρχουν και τι βγάζει νόημα. Ας δούμε.

«Υπάρχει πάντα μια πιθανότητα να μην είναι όπως είναι το FA Cup και εδώ είναι η ευκαιρία σας. Υπάρχει πάντα μια ευκαιρία να τα καταφέρεις στο γήπεδο, ειδικά με πολλές υποθέσεις Covid και τραυματισμών.

«Η κατάσταση δεν έχει αλλάξει, ούτε για τον Ρος, ούτε για κανέναν άλλο.»

Ο Μπάρκλεϊ ήταν κοντά στο να φύγει από το κλαμπ στο παράθυρο της θερινής μεταφοράς. Ωστόσο, κατέληξε να μένει στο κλαμπ καθώς η λέσχη απέτυχε να βρει μνηστήρα.

Τον Ιανουάριο, πλήθος συλλόγων της Πρέμιερ Λιγκ έδειξαν ενδιαφέρον για την υπογραφή του Barkley. Η Νιούκαστλ, η Μπέρνλι, η Λιντς Γιουνάιτεντ και η Έβερτον είναι όλα εντυπωσιακά, με το Νιούκαστλ να ηγείται του αγώνα.

Παρά την έλλειψη χρόνου παιχνιδιού από τον Μπάρκλεϊ, η Daily Mail πιστεύει ότι ο μέσος θέλει να μείνει στο Στάμφορντ Μπριτζ. Η αγγλική πηγή ισχυρίζεται ότι ο Μπάρκλεϊ είναι θετικός για το μέλλον του στο κλαμπ και θέλει να παλέψει για τη θέση του.