Τσέλσι flop αριστερά στην «θλιβερή» κατάσταση μετά από ανεπιτυχή δάνειο του Μιλάνου

Η Tiemoue Bakayoko απέτυχε να εξασφαλίσει μια θέση στη σύνθεση της Τσέλσι από τότε που έφτασε στο Στάμφορντ Μπριτζ με κίνηση 40 εκατομμυρίων λιρών.

Ο ατζέντης της Tiemoue Bakayoko έσπασε τη σιωπή για την κατάσταση του πελάτη του καθώς ξοδεύει μια συμφωνία δανείου από την Τσέλσι στο Μιλάνο.

Η Bakayoko εντάχθηκε στην Chelsea σε μια κίνηση £40 εκατ. από το Μονακό το καλοκαίρι του 2017.

Έχοντας κερδίσει το Ligue 1 με τους γάλλους γίγαντες, ο Bakayoko έφτασε με υψηλές προσδοκίες στο Stamford Bridge. Αλλά η κακή του μορφή ανάγκασε την Τσέλσι να τον στείλει σε διάφορες δανειακές συμφωνίες.

Τα τελευταία τέσσερα χρόνια, ο Γάλλος έχει παίξει στο Μονακό, τη Νάπολι και την Μίλαν με δάνεια.

Οι Ροσονέρι έβαλαν ρήτρα αγοράς στη διετή σύμβαση δανείου της Μπακαγιόκο. Αλλά πιθανότατα θα αποφύγουν να κρατήσουν τον 28χρονο, ο οποίος δεν έχει ακόμα κάνει την πρώτη του εμφάνιση αυτή τη σεζόν.

Μιλώντας στον Tuttomercato, ο πράκτορας της Bakayoko Marco Busiello είπε: «Είναι μια κατάσταση που με θλίβει γιατί αυτή η μετάθεση ήταν πολύ επιθυμητή.

«Τα τελευταία χρόνια έχει ενταχθεί σε πολλά σωματεία ως δανεικός, οπότε έπρεπε να προσαρμόζεται σε ένα νέο σύλλογο κάθε χρόνο.

«Ήταν ευτυχής που εντάχθηκε στο Μιλάνο σε διετή συμφωνία με υποχρέωση αγοράς υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις.

«Ωστόσο, δεν λειτούργησε για πολλούς λόγους, τραυματισμούς ή καλές επιδόσεις από άλλους παίκτες. Η τρέχουσα κατάσταση είναι κακή για όλα τα κόμματα και λυπάμαι γι’ αυτό».

Σε ερώτηση για την επόμενη κίνηση του Γάλλου, η Busiella πρόσθεσε: «Θα δούμε, θα κάνουμε τις εκτιμήσεις μας με το Μιλάνο και θα δούμε ποιες είναι οι ευκαιρίες. Έχει άλλον ένα χρόνο με την Τσέλσι μετά την τρέχουσα, θα κάνουμε τις εκτιμήσεις μας μαζί».