Τσέλσι υποστεί πλήγμα με δύο παίκτες αμφίβολες για τη σύγκρουση Τότεναμ

Η Τσέλσι έχει μια ανησυχία μπροστά από τη σύγκρουση της Τότεναμ αφού ο Τόμας Τουσέλ αποκάλυψε ότι ο Κάι Χάβερτζ και ο Ζούμα είναι αμφιβολίες για το παιχνίδι.

Ο Κάι Χάβερτζ αντιμετωπίζει έναν αγώνα εγκαίρως για να είναι κατάλληλος για τη σύγκρουση της Τσέλσι εναντίον της Τότεναμ στην Πρέμιερ Λιγκ την Πέμπτη το βράδυ.

Τσέλσι προπονητής Thomas Tucel αποκάλυψε ότι ο Γερμανός μέσος υπέφερε από ένα «μικρό θέμα» στην εκπαίδευση την Τετάρτη.

Ο Χάβερτζ δεν έχει πάρει την τελική άδεια από τους γιατρούς της Τσέλσι και μπορεί να χάσει τον αγώνα των Σπερς.

Ο Defender Kurt Zouma είναι επίσης μια αμφιβολία για τον αγώνα, αν και δεν έχει ακόμη δημοσιευθεί από τότε που ο Tucel ανέλαβε τον Frank Lampard.

Tucel δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου ανά ιστοσελίδα του συλλόγου: «Είχαμε δύο μικρά ζητήματα. Ο Κερτ Ζούμα και ο Κάι Χάβερτζ έφυγαν σήμερα με μικρά θέματα. Ελέγχονται τώρα. Όλοι οι άλλοι είναι διαθέσιμοι.»

Ο Τίμο Βέρνερ θα ελπίζει να τερματίσει την ξηρασία του στόχου του ενάντια στον Σπερς και ο Τούσελ έκανε επίσης ένα σχόλιο για τον αγωνιζόμενο συμπατριώτη του.

«Με κάθε παίκτη, και όλους τους απεργούς, προσπαθούμε να δημιουργήσουμε έναν δεσμό και μια σχέση. Κάθε άντρας είναι διαφορετικός, χρειάζεται κάτι διαφορετικό».

«Κάποιοι σε χρειάζονται κοντά, άλλοι θέλουν να είναι μόνοι. Έτσι ανακαλύπτουμε τι του ταιριάζει να νιώθει άνετα και να ανοιχτεί. Θέλουμε να νιώθει άνετα στο γήπεδο και είναι δική μας ευθύνη να δημιουργούμε στιγμές γι’ αυτόν».