Τσέλσι: Τόμας Τουσέλ δίνει ενημέρωση για Emerson Palmieri ανάκληση

Η Τσέλσι θέλει να ανακαλέσει τον υπερασπιστή από τη συμφωνία δανείου στη Λυών.

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, ο αμυντικός της Τσέλσι Μπεν Τσίλγουελ υποβλήθηκε σε εγχείρηση γόνατος Η επιχείρηση ήταν επιτυχής, αλλά η διεθνής Αγγλία θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν, ωστόσο.

Η Τσέλσι, η οποία αρχικά ήλπιζε ότι ο Τσίλγουελ θα επιστρέψει τον Ιανουάριο, έχει ήδη ξεκινήσει τις προσπάθειές της για την αντιμετώπιση της κατάστασης. Marcos Alonso είναι η μοναδική επιλογή της ομάδας στη θέση wing-back. Ωστόσο, δεν κατάφερε να ανταποκριθεί στις προσδοκίες αυτή τη σεζόν.

Μια άλλη επιλογή για την Τσέλσι είναι να καλέσει τον Έμερσον Παλμιέρι από το ξόρκι δανείου του στη Λυών. Ωστόσο, η συμφωνία του γαλλικού συλλόγου είναι απαραίτητη για την επιστροφή του 27χρονου.

Μιλώντας πριν από την επερχόμενη σύγκρουση της πλευράς του εναντίον του Λίβερπουλ, ο Τουσέλ επιβεβαίωσε ότι μπορεί να καλέσουν τον Παλμιέρι πίσω.

«Το ερευνούμε γιατί τώρα έχουμε μια νέα κατάσταση με τον Ben Chilwell», είπε το αφεντικό της Chelsea.

«Έτσι, φυσικά, εξετάζουμε αν μπορούμε να κάνουμε κάτι και τι μπορούμε να κάνουμε,

«Μία από τις δυνατότητες και τους παίκτες που γνωρίζουμε και που αγαπάμε ως άτομο είναι ο Έμερσον, αλλά πρέπει να ελέγξουμε. Δεν είμαστε σε λεπτομέρειες. Συζητάμε και προβληματιστούμε και αυτό θα συνεχιστεί για τις επόμενες ημέρες, ίσως και εβδομάδες».

Σύμφωνα με τον L’Equipe, η Λυών έχει ήδη απορρίψει το αίτημα της Τσέλσι να στείλει τον Palmieri πίσω στο Λονδίνο. Η γαλλική πλευρά μπορεί να υπογράψει τον Ιταλό υπερασπιστή σε μια μόνιμη συμφωνία στο τέλος της σεζόν.

Ο Τούσελ χρησιμοποίησε τον Ρις Τζέιμς στη δεξιά θέση του πίσω στην ισοπαλία με 1-1 εναντίον του Μπράιτον. Ωστόσο, η Chelsea ενδέχεται να παρακολουθήσει την αγορά για άλλες επιλογές τον Ιανουάριο.