Τσέλσι: Τέσσερις παίκτες απελευθερώνονται από Blues ως ελεύθεροι πράκτορες

Οι Blues θα χάσουν τέσσερις παίκτες δωρεάν αυτό το καλοκαίρι εν μέσω των σχεδίων τους για στρατολόγηση ομάδας.

Η Τσέλσι ανακοίνωσε ότι ο Αντρέας Κρίστενσεν, ο Danny Drinkwater και άλλα δύο μέλη της ομάδας τους θα φύγουν αυτό το καλοκαίρι.

Και οι τέσσερις παίκτες θα φτάσουν στις ημερομηνίες λήξης των συμβολαίων τους αυτό το καλοκαίρι, τερματίζοντας τα ξόρκια τους στο Stamford Bridge.
Ο Κρίστενσεν έχει ήδη καταλήξει σε συμφωνία για ένταξη στη Βαρκελώνη, με τους Καταλανούς να σχεδιάζουν να ανακοινώσουν σύντομα την υπογραφή του.

Η έξοδος του Dane σηματοδοτεί τη δεύτερη σημαντική αναχώρηση στο backline της Τσέλσι αυτό το καλοκαίρι. Ο Αντόνιο Ρούντιγκερ επίσης αποχώρησε από το σύλλογο ως ελεύθερος πράκτορας, επιλέγοντας τη Ρεάλ Μαδρίτης ως την επόμενη ομάδα του.

Οι Blues επιβεβαίωσαν επίσης ότι ο Danny Drinkwater δεν θα επεκτείνει τη συμφωνία του στο κλαμπ.

Ο Άγγλος μέσος εντάχθηκε στην Τσέλσι από το Leicester City μετά τον θρίαμβο της Premier League το 2017 Ωστόσο, ποτέ δεν κατάφερε να εδραιωθεί στην ομάδα των Blues, ξοδεύοντας το μεγαλύτερο μέρος του συμβολαίου του σε ξόρκια δανείου.

Εκτός από τους δύο παίκτες της πρώτης ομάδας, ο Βέλγος εξτρέμ Τσάρλυ Μουσόντα θα αποχωρήσει από την ομάδα αυτό το καλοκαίρι. Κατάφερε να κάνει μερικές εμφανίσεις στην πρώτη ομάδα για τους Blues, αλλά ποτέ δεν βρήκε μια κανονική θέση στην ομάδα.

Ο τελευταίος παίκτης στη λίστα εξόδου της Τσέλσι είναι ο Τζέικ Κλάρκ-Σόλτερ. Η πρώην Αγγλία U21 διεθνής πέρασε δάνεια στο Μπέρμιγχαμ και το Κόβεντρι κατά τη διάρκεια των τελευταίων περιόδων. Ωστόσο, οι προσπάθειές του δεν ήταν αρκετές για να του εξασφαλίσει μια θέση στην πρώτη ομάδα των Blues.