Τσέλσι παρέδωσε Romelu Lukaku τρομάξει τραυματισμό

Αφού κερδίσει το 100ο πλωτήριό του για το Βέλγιο, ο Romelu Lukaku θα υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις πριν επιστρέψει στο Chelsea από το διεθνές καθήκον.

Ο Romelu Lukaku ανακοίνωσε σχέδια για σάρωση σε ένα «δευτερεύον θέμα» με τον μηρό του πριν επιστρέψει στην Τσέλσι.

Ο επιθετικός Blues σηματοδότησε την 100η διεθνή εμφάνισή του την Κυριακή σκοράροντας το 67ο γκολ του για το Βέλγιο, καθώς και βοηθώντας το γκολ του Αλέξις Σελεμαίκερς, σε νίκη 3-0 επί της Τσεχικής Δημοκρατίας.

Μια δεύτερη κίτρινη κάρτα σε όσους προκριματικούς του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ωστόσο, σημαίνει ότι ο Λουκάκου αναστέλλεται για το ταξίδι του Βελγίου στη Λευκορωσία την Τετάρτη. Ως εκ τούτου, μόλις ο επιθετικός έχει κάνει κάποιες ιατρικές εξετάσεις, θα επιστρέψει στην Αγγλία νωρίς.

«Θα κάνω πρώτα μια σάρωση του μηρού μου», είπε ο 28χρονος HLN. «Έχω αγωνιστεί με ένα μικρό ζήτημα εδώ και λίγο καιρό. Τότε θα επιστρέψω στην Τσέλσι.»

Όπως ο Lukaku έχει προτείνει ότι το θέμα είναι ασήμαντο στην καλύτερη περίπτωση, θα πρέπει να είναι διαθέσιμος να αντιμετωπίσει την Aston Villa αυτό το Σάββατο για τον επόμενο αγώνα της Chelsea Premier League.

Ο πρώην επιθετικός της Inter Milan σημείωσε ένα γκολ σε δύο εμφανίσεις από την επιστροφή του στο club-ρεκόρ €115 εκατ. τον περασμένο μήνα.