Τσέλσι παίκτες αισθάνονται «υπεύθυνοι» για την έξοδο Tuchel, παραδέχεται Jorginho

Οι Blues απέλυσε Thomas Tuchel μόνο έξι παιχνίδια στη νέα σεζόν.

Ο Γιοργίνιο παραδέχτηκε ότι η απόλυση του Τόμας Τούτσελ «εξέπληξε» τους παίκτες της Τσέλσι.

Μετά από μια απροσδόκητη ήττα εναντίον της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, ο νέος ιδιοκτήτης της Τσέλσι Τοντ Μπόελι απέλυσε το Γερμανό διευθυντή.

Η απόλυση ήρθε μετά το παράθυρο μεταφοράς £271 εκατομμυρίων της Τσέλσι, το οποίο είδε οκτώ παίκτες να συμμετέχουν στους Blues αυτό το καλοκαίρι.

Jorginho και συνεργασία θα παίξει το πρώτο τους παιχνίδι υπό Graham Πότερ αυτή την Τετάρτη. Ωστόσο, στη συνέντευξη Τύπου του Champions League κυριάρχησε η σοκαριστική απόφαση της προηγούμενης εβδομάδας.

«Συμβαίνει συχνά, όπως όλοι γνωρίζουν. Προσαρμοζόμαστε στον νέο προπονητή, είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που θα συνεργαστούμε μαζί του και με το προσωπικό του. Ήταν αρκετά καλά τις πρώτες ημέρες», δήλωσε ο μέσος της Chelsea σε δημοσιογράφους.

«Φυσικά, περάσαμε υπέροχα με τον Thomas, εκτιμούμε όλα όσα έκανε για εμάς, για το club, για τους οπαδούς, τώρα έχουμε μια νέα πρόκληση να περιμένουμε και είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι.

«Ήταν μια έκπληξη για όλους. Ό, τι έχει ειπωθεί μεταξύ των παικτών θα μείνει εκεί, συγγνώμη.

«Υπάρχει πάντα συζήτηση γύρω από το τι έχει συμβεί, αλλά τώρα έχουμε παιχνίδια που έρχονται και η ζωή είναι γρήγορη, έτσι δεν έχουμε πολύ χρόνο για να μείνουμε και να σκεφτούμε. Πρέπει να επικεντρωθούμε σε αυτό που πρέπει να κάνουμε».

Ο ίδιος συμπλήρωσε: «Νιώθουμε υπεύθυνοι, ήμασταν ομάδα. Δεν είναι ένα άτομο που είναι υπεύθυνο για ό, τι συνέβη, όλοι είναι υπεύθυνοι.»