Τσέλσι: Ο Tuchel εξηγεί επιπλέον προπόνηση μετά το αδιέξοδο των λύκων

Οι Blues έπρεπε να προπονηθούν την Κυριακή μετά την εντυπωσιακή εμφάνισή τους στην τελευταία αναμέτρηση της Premier League.

Ο Thomas Tuchel επιμένει ότι δεν είχε την πρόθεση να τιμωρήσει τους παίκτες της Chelsea καλώντας τους για προπόνηση στο ρεπό τους.

Μια απογοητευτική ισοπαλία 2-2 εναντίον των Wolves είδε την Chelsea να παραμένει χωρίς νίκη για τρίτο συνεχόμενο αγώνα. Οι Blues ήταν 2-0 μπροστά μέχρι που μια γρήγορη επιστροφή από τους αντιπάλους τους άλλαξε το αποτέλεσμα στα τελευταία 12 λεπτά του παιχνιδιού.

Η ασταθής απόδοση της Τσέλσι έπεισε τον Tuchel να οργανώσει μια προπόνηση την Κυριακή. Τα νέα ξέσπασαν εν μέσω αναφορών αναταραχών στο καμαρίνι των Μπλουζ.

Ωστόσο, ο Tuchel επιμένει ότι η απόφασή του δεν έγινε για να τιμωρήσει τους παίκτες της Τσέλσι.

Είπε: «Μπήκαμε μέσα. Σχεδιάσαμε μια ελεύθερη μέρα, αλλά μετά την απογοήτευση δεν ήταν καν να τους τιμωρήσουμε.

«Ίσως κάποιοι ένιωσαν ότι ήταν τιμωρία, αλλά δεν ήταν, γιατί δεν ήταν η στιγμή για μια ελεύθερη μέρα. Εξήγησα ότι είναι καλύτερα να είμαστε μαζί και να μιλάμε γι’ αυτό παρά να φεύγουμε και ο καθένας έχει τη δική του άποψη και ο καθένας έχει τη δική του αλήθεια, και ίσως έχεις περισσότερους κινδύνους να είσαι αποσπασματικά παρά να είσαι εδώ».

Το αφεντικό Blues αργότερα πρόσθεσε ότι οι παίκτες είχαν συμμετάσχει σε μια «πολύ ελαφριά» συνεδρία την Κυριακή.

Η Τσέλσι πρέπει να αντιμετωπίσει τη Λιντς Γιουνάιτεντ την Τετάρτη πριν συναντήσει την Λίβερπουλ στον τελικό του Κυπέλλου FA τρεις ημέρες