Τσέλσι: Ο Χαβέρτζ χαιρετίζει τον Tuchel που ηγείται του συλλόγου μέσω της κρίσης ιδιοκτησίας

Ο Γερμανός playmaker λέει ότι ο συμπατριώτης του υπήρξε πηγή δύναμης για όλο το προσωπικό και τους παίκτες του συλλόγου.

Από τότε που ξεκίνησε η εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία, η Τσέλσι αντιμετωπίζει την αβεβαιότητα για το μέλλον τους. Με την κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου να επικυρώνει τον ιδιοκτήτη του συλλόγου Roman Abramovich, η Τσέλσι διέρχεται αυτή τη στιγμή μια περίπλοκη διαδικασία εξαγοράς.

Ωστόσο, οι επιδόσεις των Blues στα πρόσφατα παιχνίδια δεν παρουσιάζουν συμπτώματα επιβράδυνσης. Έχουν απολαύσει απίστευτη μορφή, με Thomas Tuchel φαινομενικά βρίσκει ιδανική μονάδα επίθεση του στα πρόσφατα παιχνίδια.

Ο Γερμανός μάνατζερ έχει παραμείνει ήρεμος σχετικά με την κατάσταση του συλλόγου, επιμένοντας ότι θα κάνει ό, τι μπορεί για να κρατήσει την εστίαση των παικτών του στην τρέχουσα εκστρατεία τους.

Σε μια νέα συνέντευξη με τον Die Welt, ο Havertz επαίνεσε τον Γερμανό διευθυντή για τη μεγάλη του ηγεσία.

«Πολλοί άνθρωποι στο σύλλογο μας και στο περιβάλλον του αντλούν δύναμη από αυτά που λέει ο Thomas Tuchel», δήλωσε ο 22χρονος.

«Είναι αξιοσημείωτο το πώς ο ίδιος και όλο το προσωπικό αντιμετωπίζουν την τρέχουσα κατάσταση.

«Όλοι προσπαθούμε να επικεντρωθούμε στα παιχνίδια, δεν μπορούμε να επηρεάσουμε όλα τα άλλα.

«Η προτεραιότητα για εμάς τώρα είναι ότι ο πόλεμος έχει σταματήσει και ότι υπάρχει επιτέλους ειρήνη στην Ουκρανία και πάλι. »

Η Τσέλσι θα αντιμετωπίσει τον Μπρέντφορντ στο πρώτο παιχνίδι της Πρέμιερ Λιγκ μετά το διεθνές διάλειμμα. Στη συνέχεια, οι Blues θα προετοιμαστούν για να αντιμετωπίσουν τη Ρεάλ Μαδρίτης στο πρώτο σκέλος της προημιτελικής μάχης του Champions League στις 6 Απριλίου.