Τσέλσι: Ο Τόμας Τουσέλ επιβεβαιώνει την ανάκληση του Ρομέλου Λουκάκου μετά τη συγγνώμη

Ο διευθυντής της Τσέλσι λέει ότι είναι ευχαριστημένος με τον τρόπο που ο Lukaku χειρίστηκε την κατάσταση μετά τη μη εξουσιοδοτημένη συνέντευξη.

Μια συγκλονιστική συνέντευξη από τον Romelu Lukaku έπεισε το αφεντικό της Τσέλσι Τόμας Τουσέλ να τον αφήσει προσωρινά από την ομάδα του. Ο Βέλγος επιθετικός επέκρινε δημοσίως τον διευθυντή και εξέφρασε την επιθυμία του να επιστρέψει στην προηγούμενη πλευρά του.

Ενόψει του επερχόμενου ντέρμπι των Μπλουζ εναντίον του Τότεναμ, ο Τούσελ επιβεβαίωσε ότι ο παίκτης είχε ζητήσει συγγνώμη για τα σχόλιά του.

«Πρώτα απ ‘όλα ήμασταν ακόμη και στο παρασκήνιο χαρούμενοι που αφιερώσαμε το χρόνο που χρειαζόταν για να κοιτάξουμε ήρεμα σε αυτό και να μιλήσουμε ήρεμα», είπε το αφεντικό της Chelsea.

«Ζήτησε συγγνώμη και επέστρεψε στην ομάδα για τη σημερινή (Τρίτη) εκπαίδευση.»

Ο Γερμανός διευθυντής πρόσθεσε: «Για μένα το πιο σημαντικό πράγμα ήταν να κατανοήσω και να κατανοήσω σαφώς και να πιστέψω ότι δεν ήταν σκόπιμη.

«Δεν το έκανε αυτό σκόπιμα για να δημιουργήσει θόρυβο μπροστά σε ένα τόσο μεγάλο παιχνίδι. Και είναι η πρώτη φορά που συμπεριφέρεται έτσι.»

Μετά τη συνέντευξη, υπήρχαν φήμες γύρω από την πιθανή αποχώρηση του Lukaku από την Τσέλσι στο εγγύς μέλλον. Ωστόσο, ο Τούσελ δεσμεύεται ότι η λέσχη θα συνεχίσει να υποστηρίζει την υπογραφή των ρεκόρ τους.

Και πρόσθεσε: «Δεν είναι τόσο μεγάλο όσο ίσως θέλουν οι άνθρωποι να είναι, αλλά δεν είναι και μικρό.

«Αλλά είναι αρκετά μικρό για να παραμείνεις ήρεμος, να δεχτείς μια συγγνώμη και να προχωρήσεις μπροστά. Γνωρίζει πολύ καλά τι συνέβη και τι δημιούργησε και αισθάνεται την ευθύνη να καθαρίσει το χάος.

«Ίσως θα έχουμε ακόμα λίγη μυρωδιά από αυτό, φυσικά. Μπορεί να το χειριστεί, αλλά δεν έχει άλλη επιλογή. Δεν μπορεί να περιμένει από όλους να είναι πολύ ευτυχισμένοι την επόμενη μέρα.

«Αλλά εξακολουθεί να είναι ο παίκτης μας. Έχουμε καλούς λόγους να τον κάνουμε να παίξει για μας, και να τον πείσουμε και να παλέψουμε σκληρά ότι είναι ο παίκτης μας. Χαιρόμαστε που είναι ο παίκτης μας, θα τον προστατεύσουμε».

Η Τσέλσι αγωνίζεται να ανακτήσει τη μορφή τους και η επιστροφή του Λουκάκου αναμφίβολα θα τους δώσει μια κρίσιμη ώθηση. Μετά από ισοπαλία της Πρέμιερ Λιγκ, η Τσέλσι θα αντιμετωπίσει την Τότεναμ στους ημιτελικούς του Καπ Καραμπάο την Τετάρτη.