Τσέλσι: Ο Τουσέλ χτυπά στο Λουκάκου μετά την ήττα του Μαν Σίτι

Οι Blues πήγαν 13 μονάδες πίσω από τους Πολίτες, αφού έχασαν μια κρίσιμη μάχη στην κορυφή του τραπεζιού.

Η Μάντσεστερ Σίτι νίκησε την Τσέλσι 1-0 στο παιχνίδι της Πρέμιερ Λιγκ το Σάββατο. Ένα εκπληκτικό χτύπημα από τον Kevin De Bruyne ήταν αρκετό για την πλευρά του Pep Guardiola να εξασφαλίσει άλλη μια ζωτική νίκη στην πορεία τους προς τον τίτλο του πρωταθλήματος.

Η Τσέλσι κατάφερε να κρατήσει το Man City μακριά για το μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού. Είχαν ακόμη και μερικές ευκαιρίες να προχωρήσουν σε αντεπιθέσεις. Ωστόσο, οι μπλουζ προς τα εμπρός δεν είχαν αρκετή ψυχραιμία για να μετατρέψουν τις πιθανότητές τους.

Σε συνέντευξη μετά τον αγώνα, ο Τόμας Τουχέλ επέκρινε τον Ρομέλου Λουκάκου για την απόδοσή του.

«Μερικές φορές έχει να κάνει την υπηρεσία, «Είπε (μέσω Football365).

«Είχε πολλές απώλειες μπάλας και μια τεράστια ευκαιρία. Φυσικά και θέλουμε να τον υπηρετήσουμε, αλλά είναι μέλος της ομάδας.

«Η παράσταση μπροστά στο πρώτο ημίχρονο, μπορούμε να κάνουμε πολύ, πολύ καλύτερα.»

Ερωτηθείς αν ήταν ευχαριστημένος με την απόδοση της ομάδας του, ο Γερμανός μάνατζερ επέκρινε και πάλι τα εμπρός του.

«Δεδομένων των περιστάσεων, αν κοιτάξετε πίσω πέντε μας και πόσους παίκτες χάσαμε, Είμαι ευχαριστημένος με την απόδοση, αμυντικά.

«Στο δεύτερο ημίχρονο δημιουργήσαμε αντιρρήσεις. Είχαμε μια μεγάλη ευκαιρία να προχωρήσουμε. Χάσαμε ένα σφιχτό ταίριασμα, το οποίο μπορεί να συμβεί. Ήταν για την ατομική ποιότητα, και μας έλειπε η ποιότητα μπροστά, για να είμαι ειλικρινής.

«Πρέπει να περιμένεις την ορμή. Είχαμε τις ίδιες ευκαιρίες στο πρώτο εξάμηνο, αλλά από οκτώ ή εννέα επιλογές μετάβασης είχαμε μηδενικές πινελιές στο κουτί. Η ποιότητα, οι παραδόσεις και η ψυχραιμία δεν ήταν απολύτως σε κορυφαίο επίπεδο σήμερα. Χρειάζεσαι κορυφαίο επίπεδο για να έχεις τις μισές ευκαιρίες και ευκαιρίες, και αυτό μας έλειπε στο πρώτο ημίχρονο.

«Οι επιθετικοί μας παίκτες πρέπει να εμφανίζονται περισσότερο. Χρειαζόμαστε συνέπεια. Η Τσέλσι δεν είναι μέρος για να κρυφτείς.»

Η Τσέλσι θα αντιμετωπίσει το Μπράιτον στο επόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος την Τρίτη πριν φιλοξενήσει την Τότεναμ πέντε ημέρες αργότερα.