Τσέλσι: Ο Τουσέλ σίγουρος θα μείνει εν μέσω νέας ανακάλυψης στις συνομιλίες

Ο υπερασπιστής της Τσέλσι περνάει τους τελευταίους μήνες της τρέχουσας συμφωνίας του, χωρίς σημάδια ανανέωσης να είναι επικείμενη.

Ο Αντόνιο Ρούντιγκερ σκόραρε το μοναδικό γκολ της Τσέλσι στην νίκη 1-0 επί του Τότεναμ την Τετάρτη. Μια άλλη λαμπρή παράσταση του Γερμανού υπερασπιστή επεσήμανε για άλλη μια φορά την περίπλοκη κατάσταση των συμβάσεων στο Τσέλσι.

Ο Ρούντιγκερ ξοδεύει τους τελευταίους έξι μήνες της συμφωνίας του με την Τσέλσι, ενώ αρκετά κλαμπ κάνουν καλοκαιρινές κινήσεις γι’ αυτόν. Ωστόσο, ο συμπατριώτης και μάνατζερ του, Τόμας Τουσέλ, πιστεύει ότι τελικά θα μείνει στη γέφυρα Στάμφορντ.

Σε συνέντευξη μετά τον αγώνα μετά τη νίκη της πλευράς του στους ημιτελικούς του Κυπέλλου Carabao, ο Tuchel μίλησε για την κατάσταση συμβολαίου του Ρούντιγκερ.

Ερωτηθείς αν ο Rudiger θα μείνει στο club, ο πρώην μάνατζερ του Παρισιού Saint-Germain απάντησε (μέσω Mirror): «Όλοι γνωρίζουν, αλλά υπάρχουν πολλά «αν» στην ερώτησή σας. Ας περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει πραγματικότητα.

Ερωτηθείς αν είναι σίγουρος ότι μπορούν να συνδέσουν τον Ρούντιγκερ με μια μακροπρόθεσμη συμφωνία».

Πρόσθεσε: «Φυσικά και είμαστε σίγουροι. Έχουμε πράγματα να προσφέρουμε και αυτός είναι ο παίκτης είναι σε ένα πουκάμισο Chelsea και σε ένα περιβάλλον Chelsea. Νομίζω ότι το ξέρει πολύ καλά.»

Ένα νέο developemet στις διαπραγματεύσεις

Την Πέμπτη, ο Μπιλντ ανέφερε ότι μια πρόσφατη ανακάλυψη στις συνομιλίες συμβολαίων έπεισε τον Ρούντιγκερ να παραμείνει στην Τσέλσι. Το γερμανικό κατάστημα ισχυρίζεται ότι οι διαπραγματεύσεις έχουν σημειώσει σημαντική πρόοδο τον τελευταίο καιρό.

Σε περίπτωση εξόδου από την Τσέλσι, η Ρεάλ Μαδρίτης φέρεται να είναι το φαβορί για την υπογραφή του Ρούντιγκερ. Ωστόσο, η PSG και η Μπάγερν Μονάχου παρακολουθούν επίσης στενά την κατάσταση του υπερασπιστή.

Μετά το παιχνίδι Τότεναμ, ο Ρούντιγκερ παραδέχτηκε ότι ο χρόνος του στην Τσέλσι ήταν η καλύτερη φάση της καριέρας του.

Είπε: «Το απολαμβάνω. Πρέπει να το δεις σε κεφάλαια. Απολαμβάνω αυτό το κεφάλαιο. Μέχρι στιγμής ναι, είναι το καλύτερο κομμάτι της καριέρας μου. Όπως είπατε, υπάρχουν πολλά παιχνίδια και το πρόγραμμα γίνεται όλο και πιο πολυσύχναστο».