Τσέλσι: Ο Τουσέλ δεν προσφέρει εγγυήσεις για το μέλλον του Λουκάκου

Το αφεντικό της Τσέλσι μίλησε για τον επιθετικό αφού τον παράλειψε από την ομάδα του εναντίον του Λίβερπουλ.

Μια συγκλονιστική συνέντευξη από τον Romelu Lukaku έχει δημιουργήσει σοβαρές αμφιβολίες για το μέλλον του στην Τσέλσι. Ο Βέλγος επιθετικός επέκρινε ανοιχτά τον Thomas Tuchel για τις τακτικές του εκφράζοντας την επιθυμία του για επιστροφή της Inter.

Ο Τούσελ αντέδρασε έντονα παραλείποντας τον αμέσως από την ομάδα της Τσέλσι για τον αγώνα τους ενάντια στο Λίβερπουλ. Μετά την διασκεδαστική κλήρωση 2-2, το Γερμανό αφεντικό παρείχε μια ενημέρωση για το μέλλον του Βελγίου διεθνούς.

«Είναι ο παίκτης μας, θα παραμείνει ο παίκτης μας, θα προστατεύουμε πάντα τον παίκτη μας», είπε ο Tochel (μέσω του Guardian). «Πρώτα πρέπει να αξιολογήσουμε τις καταστάσεις, να μην ακούμε τα ΜΜΕ ή τις πιέσεις, να καταλάβουμε τι είπε και γιατί το είπε.

«Στη συνέχεια, θα λάβουμε την απόφαση εάν είναι καλό να πάει για την Τετάρτη. Δεν μπορώ να σας πω αυτή τη στιγμή, γιατί πρέπει να μιλήσουμε και να κατανοήσουμε την κατάσταση όλο και περισσότερο. Μόλις ξεκαθαριστεί η κατάσταση, θα παραμείνει ο παίκτης μας και θα προστατεύσει τον παίκτη μας».

Θα γίνει μια συνάντηση!

Από τότε που επέστρεψε στην Τσέλσι, ο Λουκάκου απέτυχε να ανταποκριθεί στις προσδοκίες. Μερικές αποτυχίες τραυματισμών εμπόδισαν τον Lukaku να εγκατασταθεί γρήγορα στο κλαμπ. Αλλά, ακόμα και μετά την πλήρη ανάρρωσή του, ο Βέλγος δεν κατάφερε να ανακτήσει την καλύτερη φόρμα του στη γέφυρα Στάμφορντ.

Ο Τουχέλ επιβεβαίωσε ότι θα συναντηθεί με τον Λουκάκου τη Δευτέρα.

«Υπάρχει μια συνάντηση τη Δευτέρα, φυσικά», δήλωσε ο Tuchel στο BeIn Sports.

«Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πήραμε την απόφαση να καθυστερήσουμε την απόφαση. Χρειαζόμασταν λίγο χρόνο. Νομίζω ότι άκουσα για την ιστορία την Παρασκευή. Νόμιζα ότι μπορούμε να το χειριστούμε καθώς δεν είναι η πρώτη φορά που κάτι τέτοιο συμβαίνει στην καριέρα μου. Δεν αισθάνομαι προσωπικά επίθεση ή απογοήτευση. Δεν είναι προσωπικό.

«Αλλά το πράγμα πήρε πάρα πολύ μεγάλο το Σάββατο για όταν παίζετε Λίβερπουλ την Κυριακή. Ήταν πολύς θόρυβος. Γι’ αυτό προστατέψαμε την προετοιμασία που χρειαζόμασταν, τον βγάλαμε από την ομάδα, για να έχουμε ήσυχη προετοιμασία και πλήρη εστίαση. Πρόκειται για ένα τεράστιο παιχνίδι και πρέπει να το παίξετε σε κορυφαίο επίπεδο».

Η Τσέλσι θα αντιμετωπίσει την Τότεναμ στο Κύπελλο Καραμπάο την Τετάρτη. Δεν είναι σαφές αν η εξορία του Lukaku θα συνεχιστεί ή ο Tuchel θα τον επανεντάξει στην ομάδα για το ντέρμπι.