Τσέλσι θρύλος στις συνομιλίες για να αναλάβει το Νόργουιτς

Ο Franck Lampard αναδείχθηκε ως μια διαχειριστική επιλογή για τις Κανάριες Νήσους.

Ο Νόργουιτς άρχισε να ψάχνει για νέο προπονητή μετά την απόλυση του Ντάνιελ Φάρκ την περασμένη εβδομάδα. Υπάρχουν δύο κορυφαίοι υποψήφιοι για τη θέση εργασίας, οι οποίοι και οι δύο απολύθηκαν από τις προηγούμενες διευθυντικές θέσεις εργασίας τους.

Σύμφωνα με τον Γκολ, ο Νόργουιτς έχει συνομιλίες με τον Φράνκ Λάμπαρντ για να αναλάβει τη διεύθυνση στο στάδιο Carrow Road.

Η λέσχη εξετάζει επίσης τον Dean Smith, ο οποίος χώρισε τους δρόμους με την Aston Villa νωρίτερα αυτή την εβδομάδα.

Έχοντας συγκεντρώσει πέντε πόντους από 11 αγώνες, το Νόργουιτς είναι ο πάτος του τραπεζιού της Πρέμιερ Λιγκ. Ο επόμενος διευθυντής του συλλόγου θα αντιμετωπίσει ένα δύσκολο έργο για να παραδώσει τα πράγματα στο κλαμπ.

Ο Λάμπαρντ ξεκίνησε την καριέρα του στο Τσέλσι την περασμένη σεζόν. Παρά την πολλά υποσχόμενη έναρξη της σεζόν, οι Blues αποφάσισαν να χωρίσουν τους δρόμους με τον θρύλο του συλλόγου μετά από μια πορεία κακών αποτελεσμάτων. Στη συνέχεια, ο σύλλογος διόρισε τον Thomas Tucel ο οποίος τους οδήγησε στο Champions League δόξα στην πρώτη του σεζόν.

Ο Λάμπαρντ φέρεται να θέλει να φέρει το προσωπικό του στο Στάμφορντ Μπριτζ στο στάδιο Carrow Road. Αξιοσημείωτο ανάμεσά τους είναι ο πρώην βοηθός του Joe Edwards ο οποίος εργάζεται επί του παρόντος μαζί με τον Thomas Tucel.