Τσέλσι: Η Tuchel παρέχει ενημέρωση για το μέλλον της Azpilicueta εν μέσω συνδέσεων εξόδου

Ο Ισπανός πυροδότησε ρήτρα στο συμβόλαιό του που θα εμποδίσει τη λήξη της σύμβασής του αυτό το καλοκαίρι.

Η Τσέλσι αντιμετωπίζει αβεβαιότητα για το πώς θα είναι η πίσω γραμμή τους την επόμενη σεζόν. Ο Αντόνιο Ρούντιγκερ και ο Αντρέας Κρίστενσεν ξοδεύουν τους τελευταίους μήνες του συμβολαίου τους, ενώ η Βαρκελώνη πιέζουν να εξασφαλίσουν συμφωνία για τον Σέζαρ Αζπιλικουέτα.

Ο Ισπανός αμυντικός επρόκειτο επίσης να γίνει ελεύθερος πράκτορας το καλοκαίρι. Ωστόσο, έχει κάνει αρκετές εμφανίσεις που θα ανανεώσουν αυτόματα το συμβόλαιό του για έναν ακόμη χρόνο.

Με τη Βαρκελώνη να προσφέρει στην Azpilicueta ένα πιο προσοδοφόρο συμβόλαιο, το μέλλον του 32χρονου εξακολουθεί να είναι αβέβαιο. Ωστόσο, ο διευθυντής της Τσέλσι Τόμας Τουσέλ είναι σίγουρος ότι ο Ισπανός θα μείνει στη γέφυρα Στάμφορντ.

«Ήξερα ότι θα συνέβαινε, γιατί ήξερα τον αριθμό των παιχνιδιών πριν συμβεί αυτό», είπε ο Γερμανός για την επέκταση του συμβολαίου.

«Ήταν τόσο κοντά. Είναι καλό, το γνωρίζαμε. Είναι καλά νέα για μας. Έχουμε συμβόλαιο, είναι ο καπετάνιος μας, είναι πολύ μεγάλη πιθανότητα να μείνει.»

Και πρόσθεσε: «Ήξερα όλη την ώρα ότι αυτό είναι πολύ πιθανό να συμβεί επειδή είναι τακτικός εκκινητής μαζί μας. Ήξερα τον αριθμό των παιχνιδιών που χρειαζόμασταν για να τον κάνουμε να μείνει, για να διασφαλίσουμε ότι το συμβόλαιό του θα συνεχιστεί ή θα παραταθεί.

«Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είμαι πολύ χαρούμενος. Ξέρεις πόσο πολύ στηρίζομαι σε αυτόν και πόσο αντίκτυπο έχει σε αυτή την ομάδα και αυτό το κλαμπ. Είναι πολύ καλά νέα για μας.»