Τσέλσι: Η Φοφάνα στοχεύει στην ανασκαφή του Μπρένταν Ρότζερς μετά την αναχώρηση του Λέστερ

Ο πρόσφατα υπογεγραμμένος αμυντικός έφυγε από το Λέστερ μετά από μια μακρά ιστορία μεταφοράς.

Ο Γουέσλι Φοφάνα επέκρινε τον Μπρένταν Ρότζερς αφού ολοκλήρωσε μια μετακόμιση στο Τσέλσι.

Οι Blues υπέγραψαν τον Fofana με αρχική αμοιβή 70 εκατομμυρίων λιρών, προσθέτοντας τον στην ενισχυμένη αμυντική γραμμή τους για την τρέχουσα σεζόν.

ο Γάλλος φτάνει στο Στάμφορντ Μπριτζ μετά από μια επιτυχημένη ξόρκι στο Λέστερ Σίτι. Ωστόσο, το έπος μεταφοράς του έχει προκαλέσει προβλήματα ανάμεσα σε αυτόν και τον πρώην διευθυντή του.

Ο Fofana σπάνια παρείχε ενημέρωση για το μέλλον του από την έναρξη της τρέχουσας παράθυρου μεταφοράς. Ωστόσο, ο Ρότζερς είχε αποκλείσει τον Γάλλο από την ομάδα του ενώ μιλούσε δημόσια για τη μεταφορά.

«Επέλεξα να μην επικοινωνήσω κατά τη διάρκεια αυτής της παράθυρου μεταφοράς παρά την κριτική και όλα τα συχνά ψευδή και παραπλανητικά σχόλια, ακόμα και όταν έρχονταν από το κλαμπ, κατάλαβα και έμαθα», έγραψε στο Instagram.

«Δεν ήθελα να καταστρέψω την εικόνα του θεσμού και επέλεξα να το πάρω αντί να απαντήσω. Ευχαριστώ τον Top [πρόεδρο του Leicester, Aiyawatt Srivaddhanaprabha] για την κατανόησή του, χάρη στους μάνατζερ, στον προπονητή που πάντα με εκτιμούσε, ακόμα κι αν επέλεξε να με εκθέσει πολύ τελευταία, το πήρα προπονητή».

Ο Fofana θα έχει την ευκαιρία να κάνει το ντεμπούτο του στην Τσέλσι όταν αντιμετωπίσει τη West Ham το Σάββατο.