Τσέλσι: Η μεταφορά Arsen Zakharyan είναι «αδύνατη» λόγω κυρώσεων

Οι Μπλουζ δεν μπόρεσαν να πληρώσουν το αντίτιμο μεταφοράς στην Ντιναμό Μόσχας.

Η Τσέλσι απέτυχε να οριστικοποιήσει συμφωνία για τον Αρσεν Ζαχαριάν παρά το γεγονός ότι είχε συνάψει συμφωνία με την Ντιναμό Μόσχας.

Ο 19χρονος έχει καθιερώσει τη φήμη ενός από τα πιο ελπιδοφόρα αστέρια στη ρωσική κορυφαία πτήση.

Ο Zakharyan κέρδισε το βραβείο του Παίκτη της Χρονιάς της Ντιναμό Μόσχας δύο φορές στη σειρά, ενώ κέρδισε τέσσερα καπέλα για τη Ρωσία.

Οι Blues συμφώνησαν να πληρώσουν τον όρο αποφυλάκισης των €15 εκατομμυρίων του εφήβου, ελπίζοντας να τον προσθέσουν στην ομάδα τους για την τρέχουσα σεζόν.

Ωστόσο, οι Blues απέτυχαν να πληρώσουν το τέλος λόγω κυρώσεων στη Ρωσία. Από την άλλη πλευρά, η Ντιναμό αποφάσισε να μην επιτρέψει την αναχώρηση του Zakharyan πριν λάβει τη ρήτρα απελευθέρωσής του.

Σύμφωνα με τον Championat, ο Zakharyan θα παραμείνει δανεικός στη Ντιναμό προς το παρόν.

Ωστόσο, η ρωσική πηγή ισχυρίζεται ότι η Chelsea είναι βέβαιη ότι θα επιλύσει το πρόβλημα των συναλλαγών «πριν από το χειμώνα».

«Σήμερα, είναι αδύνατο να κλείσει η μεταφορά του Zakharyan στο παράθυρο μεταφοράς το καλοκαίρι», δήλωσε ο πράκτορας της Zakharyan στη Sport-Express.

«Αυτή η μεταφορά δεν έχει παγώσει μέχρι το χειμώνα, αλλά είναι δυνατόν. Τώρα εξακολουθούμε να εργαζόμαστε για να διασφαλίσουμε ότι η Ντιναμό μπορεί να πάρει χρήματα από την Τσέλσι».