Τσέλσι ενταχθούν Man Utd στο Frenkie de Jong αγώνα μεταφοράς

Οι Μπλουζ ελπίζουν να κλέψουν την κίνηση της Γιουνάιτεντ για τον Ολλανδό μέσο.

Η Τσέλσι φέρεται να έχει μπει στον αγώνα μεταγραφών για τον ενδιάμεσο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Φρένκι ντε Γιονγκ.

Οι Κόκκινοι Διάβολοι διαπραγματεύθηκαν με τη Βαρκελώνη για τη μεταφορά του Ντε Γιονγκ τις τελευταίες εβδομάδες. Ωστόσο, παρά την αρχική εξέλιξη, οι συνομιλίες έχουν καθυστερήσει μεταξύ των δυο κομμάτων.

Η United πρέπει τώρα να προετοιμαστεί για να αντιμετωπίσει σοβαρό ανταγωνισμό από έναν από τους αντιπάλους της στην Premier League.

Σύμφωνα με τον Mirror, η Βαρκελώνη ελπίζει να πυροδοτήσει έναν πόλεμο προσφορών μεταξύ Chelsea και Man United προσκαλώντας τους Blues να υποβάλουν την προσφορά τους για τον De Jong.

Μια σειρά ισπανικών πηγών επιβεβαίωσαν επίσης ότι οι εκπρόσωποι του De Jong έφθασαν στο Λονδίνο για να ξεκινήσουν συνομιλίες με την Τσέλσι.

Δεν είναι σαφές πόσο οι Blues είναι πρόθυμοι να προσφέρουν για τον Ολλανδό. Ωστόσο, η προοπτική να παίξει στο Champions League πιθανότατα θα τους δώσει ένα πλεονέκτημα έναντι της United.

Οι Blues έχουν γίνει όλο και πιο δραστήριοι στην αγορά μεταφορών τις τελευταίες ημέρες. Βρίσκονται στα πρόθυρα της οριστικοποίησης μιας κίνησης για τον Raheem Sterling ενώ ανταγωνίζονται επίσης εναντίον της Βαρκελώνης για την υπογραφή της Raphinha.

Την Πέμπτη, ο ιδιοκτήτης της Τσέλσι Τοντ Μπόελι συνάντησε την πρόεδρο της Βαρκελώνης Τζόαν Λαπόρτα. Σύμφωνα με αναφορές από τα ισπανικά μέσα ενημέρωσης, ο Boehly ρώτησε για τον De Jong κατά τη διάρκεια της συνάντησης.

Η Τσέλσι είναι επίσης σε ενεργές διαπραγματεύσεις για την πώληση του Cesar Azpilicueta και του Marcus Alonso στην Barca πριν από την επόμενη σεζόν. Ωστόσο, δεν είναι σαφές εάν οι δύο πλευρές έχουν επιτύχει συμφωνία για αυτές τις μεταφορές.