Τσέλσι δεν άξιζε να κερδίσει ενάντια στο Μπράιτον — Tucel

Το αφεντικό Blues προτείνει ότι όλες οι πρόσφατες συζητήσεις της Super League είχαν αρνητική επίδραση στην απόδοση της ομάδας του.

Ο Thomas Tucel παραδέχεται ότι η Τσέλσι «δεν άξιζε να κερδίσει» εναντίον του Μπράιτον, αφού οι δύο ομάδες έπαιξαν ισοπαλία την Τρίτη.

Η Τσέλσι έχασε την ευκαιρία να μετακινηθεί στην τρίτη θέση στην κατάταξη της Premier League μετά από αδιέξοδο χωρίς γκολ στο Stamford Bridge.

Οι οικοδεσπότες κυριάρχησαν στην κατοχή και είχαν επτά προσπάθειες πυροβολισμού, αλλά δεν είχαν τίποτα να δείξουν για αυτό μετά το ρολόι είχε τελειώσει, με μια μεγάλη προσπάθεια Kurt Zouma ότι ο Robert Sanchez έσωσε άνετα το πλησιέστερο που ήταν σε θέση να πάρει στο σκορ.

Από τη θετική πλευρά, οι Blues κατέγραψαν το 15ο καθαρό φύλλο τους στον 20ο αγώνα τους υπό τον Γερμανό μάνατζερ.

Tucel είπε Sky Sports: «Επηρεάστηκε έτσι νομίζω ότι οι παίκτες επηρεάστηκαν. Δεν μιλάμε για τίποτα άλλο εκτός από την Super League πριν τον αγώνα.

«Κανείς δεν ρώτησε για τον αγώνα πριν. Πρέπει να δεχτείς τον αντιπερισπασμό. Προσπαθήσαμε να δημιουργήσουμε μια ατμόσφαιρα για να κερδίσουμε το παιχνίδι, αλλά δεν μπορούσαμε.

«Ήμασταν απρόσεκτοι όταν κερδίσαμε την μπάλα. Δεν ήμασταν αρκετά ακριβείς. Πρέπει να αποδεχτούμε ότι δεν αξίζαμε [να κερδίσουμε].

«Κάναμε μεγάλα λάθη, φαινόμασταν κουρασμένοι, διανοητικά κουρασμένοι. Δεν αξίζαμε να κερδίσουμε ίσως για πρώτη φορά από τότε που έφτασα εδώ».