Τσέλσι για να παίξει χωρίς δύο βασικά αστέρια μέχρι τα μέσα Νοεμβρίου, Tucel επιβεβαιώνει

Το αφεντικό των Μπλουζ ελπίζει ότι ο Τίμο Βέρνερ και ο Ρομέλου Λουκάκου θα ολοκληρώσουν τις ανακτήσεις τους μετά τη διεθνή διακοπή του Νοεμβρίου.

Από τη νίκη τους με 4-0 επί του Μάλμο στις 20 Οκτωβρίου, η Τσέλσι έχει παίξει χωρίς τις υπηρεσίες του Romelu Lukaku και του Timo Werner.

Το ζευγάρι αναμενόταν να παραμείνει στο περιθώριο για δύο παιχνίδια, αλλά τώρα ο Thomas Tucel επιβεβαιώνει ότι θα είναι εκτός δράσης μέχρι τα μέσα Νοεμβρίου.

«Ο Timo και ο Romelu είναι ακόμα έξω λόγω των τραυματισμών τους», δήλωσε ο μάνατζερ της Chelsea πριν από το επερχόμενο παιχνίδι της πλευράς του εναντίον του Newcastle.

«Ο Κρίστιαν Πούλισιτς συμμετείχε στις δύο τελευταίες προπονήσεις, αλλά είναι ακόμα πολύ νωρίς, δεδομένου του χρόνου που έχασε».

Πρόσθεσε: «Δεν είμαι φίλος των προθεσμιών και ασκώ πίεση στις προσδοκίες, αλλά μπορώ να σας πω ότι είναι ρεαλιστικό και οι δύο, ο Τίμο και ο Ρομέλου, να έχουν νέο στόχο, και αυτός ο στόχος είναι μετά τη διεθνή διακοπή. Αυτός είναι ο στόχος μας και ο στόχος τους είναι.

«Με τον Κρίστιαν Πούλισιτς, βλέπουμε τον αγώνα του Μπέρνλι.»

Η Τσέλσι είχε 14 διαφορετικούς σκόρερ μέχρι τώρα, αλλά ο Τουσέλ επιμένει ότι οι παίκτες πρέπει να συνεχίσουν να αντισταθμίζουν την απουσία των δύο επιθετικών.

«Πρέπει να αντισταθμίσουμε την απώλεια Romelu και Timo», δήλωσε ο Tucel. «Κάναμε σκορ στο παρελθόν με διαφορετικούς σκόρερ, αλλά τώρα είναι ακόμα πιο απαραίτητο.»