Τραυματίες Ρεάλ Μαδρίτης αστέρι που να επιστρέψει για ντέρμπι

Οι άνδρες του Ζιντάν θα μπορούσαν να καλωσορίσουν έναν σημαντικό παίκτη πίσω για το επερχόμενο ντέρμπι ενάντια στους αντιπάλους της πόλης Ατλέτικο Μαδρίτης.

Ο Karim Benzema έχει προχωρήσει ένα βήμα πιο κοντά στην επιστροφή του χρόνου για να αντιμετωπίσει την Ατλέτικο Μαδρίτης στη σύγκρουση ντέρμπι της Κυριακής.

Ο επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης έχασε τα τρία τελευταία παιχνίδια του συλλόγου λόγω τραυματισμού προσαγωγού. Από τότε έχει στοχεύσει μια επιστροφή για το ντέρμπι της Μαδρίτης, ένα παιχνίδι το οποίο η πλευρά του Ζινεντίν Ζιντάν δεν μπορεί να χάσει για να κρατήσει ζωντανή την άμυνα του τίτλου του Λαλίγκα.

Και φαίνεται ότι ο Benzema έχει δίκιο στο στόχο, καθώς παρακολούθησε ομαδική εκπαίδευση την Παρασκευή και σύμφωνα με πληροφορίες αισθάνθηκε «πολύ θετικός». Ο προπονητής Ζιντάν θα λάβει τελική απόφαση για τη διαθεσιμότητά του μετά την προπόνηση του Σαββάτου.

Ο Benzema έχει περάσει το μεγαλύτερο μέρος της περιόδου ανάρρωσης του δουλεύοντας εκτός από την ομάδα τόσο έξω όσο και μέσα στις εγκαταστάσεις του συλλόγου.

Ο Ζιντάν, φυσικά, θα είναι πολύ πρόθυμος να καλωσορίσει πίσω τον κορυφαίο σκόρερ του για να αντιμετωπίσει το Ατλέτικο. Παρά το γεγονός ότι διεκδίκησε δύο νίκες και ισοπαλία στα τρία παιχνίδια που έχασε ο Benzema, η Ρεάλ Μαδρίτης δεν έχει σκοράρει πάνω από ένα γκολ σε κάθε αγώνα.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα του συλλόγου, οι τραυματίες Sergio Ramos, Eden Hazard, Dani Carvajal και Mariano Diaz εργάστηκαν στα αντίστοιχα προγράμματα ανάρρωσης.