Το Zidane παρέχει ενημέρωση τραυματισμών σχετικά με την επικινδυνότητα

Το αστέρι της Ρεάλ Μαδρίτης υπέστη μια άλλη οπισθοδρόμηση τραυματισμών πρόσφατα και αποτελεί μεγάλη αμφιβολία για την επιστροφή του Champions League.

Ο διευθυντής της Ρεάλ Μαδρίτης, Ζινεντίν Ζιντάν, αποκάλυψε ότι ο Eden Hazard μπορεί να ανακάμψει από την τελευταία του αναποδιά τραυματισμών μέσα στις επόμενες «δύο ή τρεις εβδομάδες».

Ο πρώην εξτρεμιστής Τσέλσι υπέστη ακόμα έναν τραυματισμό των μυών κατά τη διάρκεια μιας προπόνησης νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα. Είναι ο τέταρτος τραυματισμός της σεζόν και το τρίτο μυϊκό πρόβλημα συνολικά. Έχασε επίσης το μεγαλύτερο μέρος του Νοεμβρίου λόγω θετικής δοκιμής COVID-19.

«Δεν είναι εύκολη στιγμή για τον ποδοσφαιριστή», δήλωσε ο Zidane σχετικά με τον τραυματισμό του Hazard όπως αναφέρεται στο BeinSports.

«Είμαι σίγουρος ότι είναι θέμα χρόνου να τον ξαναδούμε να παίζει και ελπίζω να μην τραυματιστεί άλλο. Ας ελπίσουμε, όταν αναρρώσει, να δούμε τον καλύτερο Χάζαρντ, ίσως σε δύο ή τρεις εβδομάδες όταν αναρρώσει».

Ο Hazard έχει υποστεί 10 τραυματισμούς από την άφιξή του από το Chelsea το καλοκαίρι του 2019.

«Νομίζω ότι είναι λίγο κακή τύχη», συνέχισε ο Ζιντάν. «Δεν ήταν εύκολο για τον παίκτη. Πρέπει να διατηρήσουμε μια θετική στάση. Είναι σπουδαίος παίκτης, τον χρειαζόμαστε πίσω 100%.

«Πιστεύεις ότι είναι ευχαριστημένος με ό, τι συμβαίνει; Λοιπόν, όχι. Κάνει ό, τι μπορεί για να είναι σε καλή κατάσταση, αλλά ξέρεις ότι στη ζωή ενός παίκτη μπορείς να τραυματιστείς.

«Θα πρέπει να εξετάσουμε ίσως να αλλάξουμε κάτι και να βελτιώσουμε αυτή την κατάσταση. Είναι ο πρώτος παίκτης που θέλει να γίνει καλά, φυσικά.»

Αν η πρόβλεψη δύο έως τριών εβδομάδων του Ζιντάν είναι σωστή, ο Χάζαρντ θα χάσει τουλάχιστον τέσσερα παιχνίδια της Λα Λίγκα. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι τον αφήνει σε αγώνα ενάντια στο χρόνο για να είναι διαθέσιμος για το πρώτο σκέλος της Ρεάλ Μαδρίτης εναντίον της Αταλάντα στο Champions League στις 24 Φεβρουαρίου.