Το Southgate επιβεβαιώνει διπλό χτύπημα τραυματισμών για την Αγγλία εν όψει του παιχνιδιού της Αλβανίας

Ο διευθυντής της Αγγλίας λέει ότι ο Μέισον Μάουντ και ο Λουκ Σο ίσως χάσουν τον προκριματικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Η Αγγλία θα αντιμετωπίσει την Αλβανία σε προκριματικό αγώνα του Παγκοσμίου Κυπέλλου την Παρασκευή. Τα Τρία Λιοντάρια είναι πρόθυμα να εξασφαλίσουν τα προσόντα τους με μια νίκη, αλλά ίσως χρειαστεί να παίξουν χωρίς δύο αστέρια κλειδιά.

Σε συνέντευξη πριν τον αγώνα, ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ επιβεβαίωσε τα τραύματα του Λουκ Σω και του Μέισον Μάουντ.

«Πρέπει να ελέγξω το ιατρικό προσωπικό μας για την ενημέρωσή μας. Όσο περισσότερο διαρκεί, τόσο πιο απίθανο είναι.

«Ο Μέισον πρέπει να αναρρώσει από την οδοντιατρική του επέμβαση. Ο Luke δεν πέρασε την αξιολόγηση του τραυματισμού στο κεφάλι μετά την πρώτη μέρα και δικαίως, πρέπει να ακολουθήσουμε τις οδηγίες με αυτό».

Ωστόσο, το αφεντικό της Αγγλίας επιβεβαίωσε ότι ο Jack Grealish είναι διαθέσιμος για τον επερχόμενο αγώνα.

«Ο Τζακ Γκρέιλις έχει εκπαιδευτεί και είναι έτοιμος αν χρειαστεί.»

Ο Εμίλ Σμιθ Ρόου της Άρσεναλ πήρε την πρώτη του κλήση στην εθνική ομάδα αυτή την εβδομάδα. Ερωτηθείς για την ανάπτυξη του νεαρού, ο διευθυντής της Αγγλίας απάντησε:

«Έχει εγκατασταθεί πολύ καλά», πρόσθεσε. «Προφανώς γνωρίζει μερικούς από τους συμπαίκτες του στο κλαμπ και τον Φιλ Φόντεν από την Κ17. Αυτή είναι μια ομάδα που κάνει τους νέους παίκτες πολύ ευπρόσδεκτους, οπότε δεν είναι ένα δύσκολο περιβάλλον για να εγκατασταθούν και η ποιότητά του είναι εμφανής από τον τρόπο που έχει εκπαιδευτεί.

«Πάντα δουλεύαμε με το σκεπτικό ότι χρειαζόμαστε μια ισχυρή ομάδα γιατί θα τραυματιστείτε. Έχουμε βάθος και έχουμε παίκτες που περιμένουν ευκαιρίες να παίξουν.»

Μετά το παιχνίδι με την Αλβανία, η Αγγλία θα αντιμετωπίσει τον Σαν Μαρίνο στον επόμενο προκριματικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου τη Δευτέρα. Τα Τρία Λιοντάρια ηγούνται ήδη την πρώτη ομάδα των προκριματικών, καθώς είναι μια νίκη μακριά από τα προκριματικά.