Το Ramsey προσφέρει ενημέρωση φυσικής κατάστασης μετά την προπόνηση στην Ουαλία

Ο μέσος δεν συμμετείχε στην προτελευταία προπόνηση της Ουαλίας πριν το Euro 2020, γεγονός που προκάλεσε φόβο για τη συμμετοχή του στο τουρνουά.

Ο Aaron Ramsey «σχεδίαζε» να χάσει την εκπαίδευση της Ουαλίας την Πέμπτη, προκειμένου να διασφαλίσει ότι είναι έτοιμος για την εκστρατεία Euro 2020.

Τα προβλήματα τραυματισμών εμπόδισαν τον Ramsey να παίξει για το έθνος του όσο θα ήθελε, με τον μέσο να καταφέρνει να παίζει μόνο σε 19 από τα 44 παιχνίδια της Ουαλίας από το Euro 2016.

Ο 30χρονος παρουσιάστηκε σε φιλικούς αγώνες εναντίον Γαλλίας και Αλβανίας νωρίτερα αυτό το μήνα. Ελπίζοντας ότι έχει το φτωχό του ιστορικό φυσικής κατάστασης στο παρελθόν, ο πρώην Arsenal θα κοιτάξει τώρα να παίξει τρία παιχνίδια σε οκτώ ημέρες, καθώς η Ουαλία ετοιμάζεται να τα βάλει με την Ελβετία, την Τουρκία και την Ιταλία στη φάση των ομίλων του Euro 2020.

«Ήταν προγραμματισμένο να μείνω μακριά από τα πόδια μου», είπε ο Ramsey, μέσω του Sky Sports.

«Ήταν μια πολύ ελαφριά συνεδρία για τα αγόρια. Είμαι όλα καλά και ανυπομονώ για το Σάββατο.

«Ήταν μια αρκετά δύσκολη εποχή τις τελευταίες δύο σεζόν, αλλά έχω τη δική μου ομάδα γύρω μου, η οποία επικεντρώνεται στο να μπω στην καλύτερη δυνατή φόρμα.

«Το ποδόσφαιρο είναι ομαδικό άθλημα και κυρίως για την ομάδα. Αλλά ίσως κάποιοι παίκτες χρειάζονται περισσότερη προσοχή και την πήρα στα χέρια μου.

«Έχω τους κατάλληλους ανθρώπους γύρω μου να σκαρφιστώ το καλύτερο δυνατό σχέδιο για να επιστρέψω σε ένα μέρος όπου αισθάνομαι ξανά καλά και με αυτοπεποίθηση.

«Το προσωπικό της Ουαλίας και η ιατρική ομάδα ήταν λαμπρή, ανοικτή για συζητήσεις.

«Είναι σημαντικό να είσαι στην ίδια σελίδα. Αλλά ξέρω πολύ από το Ουαλικό προσωπικό εδώ και πολύ καιρό, πίσω από τις μέρες μου στην Άρσεναλ, και με καταλαβαίνουν.

«Ξέρουν το σώμα μου, τι χρειάζομαι, και ελπίζω να μπορέσουμε όλοι να παίξουμε ένα ρόλο για να βρεθώ στο καλύτερο μέρος.»