«Το Pogba είναι μια κατηγορία πάνω από τους περισσότερους παίκτες στην Πρέμιερ Λιγκ»

Ένας πρώην σταρ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προέτρεψε τον σύλλογο να κρατήσει τον Paul Pogba στο Old Trafford μετά τη λήξη του συμβολαίου του αυτή τη σεζόν.

Ο Paul Pogba είναι στην κορυφή των περισσότερων παικτών στην Πρέμιερ Λιγκ σύμφωνα με τον Lee Sharpe. Ο πρώην θρύλος των Red Devils πιστεύει ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πρέπει να προσπαθήσει να συμβιβαστεί με τον Γάλλο μέσο.

Ο Pogba θα χαιρετήσει τον Old Trafford στο τέλος της σεζόν όταν θα λήξει το συμβόλαιό του. Με τον 28χρονο στα πρόθυρα να γίνει ελεύθερος πράκτορας το 2022, η United αναμένεται να αδράξει την ευκαιρία και να κάνει μια νέα συμφωνία μαζί του.

Επιπλέον, ο Sharpe πιστεύει ότι ο Paul εξακολουθεί να έχει τεράστιες δυνατότητες που μπορούν να προσφερθούν στον σύλλογο. Και ότι η Γαλλία διεθνής μπορεί να δελεαστεί να μείνει στο κλαμπ για περισσότερες εποχές.

Ένας πρώην παίκτης ξέρει την αξία του.

«Αν η καρδιά του Paul Pogba βρίσκεται στην Manchester United, θα προσπαθούσα να του βρω ένα νέο συμβόλαιο πριν το τέλος του καλοκαιριού», μίλησε ο πρώην αστέρας της United στην Mirror Football εκ μέρους της William Hill.

«Νομίζω ότι αν δεν θέλει να υπογράψει και το κεφάλι του έχει γυρίσει για να πάει αλλού τότε θα τον πουλούσα στις αρχές του καλοκαιριού. Οπότε έχω όλο το καλοκαίρι να βρω αντικαταστάτη και να πάω να βρω άλλον έναν παγκόσμιο νικητήρα. Αλλά για μένα, θα προσπαθούσα να τον κρατήσω στο κλαμπ.»

Ο Sharpe πρόσθεσε: «Είμαι λίγο οπαδός του Paul Pogba, αν είμαι ειλικρινής. Τον αγαπώ, μου αρέσει να τον βλέπω. Νομίζω ότι είναι μια κατηγορία πάνω από τους περισσότερους παίκτες στην Πρέμιερ Λιγκ όταν είναι στο παιχνίδι του.»

«Αν μπορέσουμε να τον κάνουμε σε φόρμα και να τον κρατήσουμε σε φόρμα και να του δώσουμε ένα τρέξιμο στην ομάδα νομίζω ότι θα κερδίσει παιχνίδια για σένα. Ξέρω ότι αμυντικά του λείπει μερικές φορές. Αλλά νομίζω ότι μερικές φορές οι μεγαλύτεροι παίκτες που προχωράουν και δημιουργούν για εσάς δεν είναι καλοί αμυντικά».

«Πιστεύω λοιπόν ότι πρέπει να βάλετε τους παίκτες γύρω τους για να προστατεύσετε από αυτό. Αλλά προχωρώντας μπροστά είναι ο τύπος του παίκτη που μπαίνει σε καταστάσεις, παίρνει την άμυνα σε επίθεση, ξεπερνάει τους ανθρώπους. Έχουμε δει ότι μπορεί να σκοράρει και να δημιουργήσει γκολ, ένας υπέροχος παίκτης.»