Το Pochettino προσ… δημα σχετικα με την αποκατεστηση τυπου του Neymar

Πριν από μια νέα εβδομάδα στη Ligue 1, ο Mauricio Pochettino ήθελε να προσφέρει μια ενημέρωση σχετικά με την αποκατάσταση των τραυματισμών του Neymar και την πιθανή διαθεσιμότητά του.

Ο Neymar προφανώς τα πάει καλά στην ανάρρωση των τραυματισμών του, τουλάχιστον αυτό μας είπε ο Mauricio Pochettino. Με δύο εβδομάδες να απομένουν πριν ταξιδέψει η FC Barcelona στο Παρίσι για να αντιμετωπίσει την PSG, είναι σαφές ότι οι Γάλλοι γίγαντες θέλουν να έχουν Neymar έτοιμο για αυτό το παιχνίδι με κάθε κόστος. Τραυματίστηκε πριν μερικές εβδομάδες και έχασε την επιστροφή του στο Στάδιο Camp Nou. Ο Ποτσετίνο δεν τον χρειαζόταν γιατί ο Κάλιαν Μμπάπε σκόραρε ένα χατ-τρικ αλλά σίγουρα θέλει να ανακτηθεί αμέσως.

Ο Neymar είναι ίσως ένας από τους πιο ταλαντούχους παίκτες στην ιστορία της PSG και η επιρροή του στο γήπεδο είναι αναμφισβήτητη. Υπάρχουν πολλές φήμες για την αφοσίωσή του στο κλαμπ και τον τρόπο ζωής του εκτός γηπέδου. Ωστόσο, ο σύλλογος βρίσκει πάντα έναν τρόπο να εκφράσει την πλήρη υποστήριξή του σε έναν από τους μεγαλύτερους ποδοσφαιρικούς αστέρες του κόσμου. Αυτό και θέλουν επίσης να υπογράψει μια παράταση συμβολαίου που θα τον κρατήσει στο κλαμπ μέχρι το τέλος της καριέρας του.

Ο Ποτσετίνο είναι ενθαρρυντικά νέα για τον Νέιμαρ.

Όπως ήταν αναμενόμενο, ο Neymar πιθανότατα θα είναι διαθέσιμος εγκαίρως για να πάρει μια κλήση για τον αγώνα Champions League εναντίον της Βαρκελώνης. Αρχικά, έπρεπε να χάσει περισσότερο από ένα μήνα από όλους τους διαγωνισμούς, αλλά η ανάρρωσή του ήταν αρκετά γρήγορη. Για όσους δεν θυμούνται, Neymar υπέστη μυϊκό τραυματισμό μετά από μια πρόκληση από έναν αντίπαλο χτύπησε κάτω μηρό του.

Mauricio Pochettino πρόσφερε λεπτομέρειες σχετικά με τη διαδικασία ανάκτησης του παίκτη και την καθημερινή ρουτίνα του που είναι σήμερα μπροστά από το χρονοδιάγραμμα. «Ο Neymar εκπαιδεύεται πολύ καλά, φαίνεται καλά σωματικά», δήλωσε ο Mauricio Pochettino στον Τύπο την Παρασκευή μέσω Goal. «Είναι σε καλό δρόμο για να επιστρέψει όπως είχε προβλεφθεί. Είναι στο γρασίδι και τρέχει και κάνει ασκήσεις. Ήταν σε πολύ καλή διάθεση.» Θα προλάβει ο Neymar εγκαίρως για να αντιμετωπίσει τη Βαρκελώνη;