«Το Partey δεν μπορεί να συγκριθεί με τον Vieira ή τον Gilberto Silva»

Ο πρώην υπερασπιστής της Arsenal Lauren έχει ζυγίσει την ετυμηγορία του για τον Thomas Partey και γιατί δεν πρέπει να συγκριθεί με δύο μύθους.

Η Lauren επιμένει ότι δεν είναι σωστό να συγκρίνουμε τον Thomas Partey με τους θρύλους της Arsenal Patrick Vieira και Gilberto Silva καθώς είναι ένας διαφορετικός παίκτης σε μια διαφορετική ομάδα.

Οι ελπίδες ήταν μεγάλες ότι η Άρσεναλ είχε υπογράψει ένα παιχνίδι αλλαγής πέρυσι. Ένα που θα γέμιζε το κενό που άφησε ο Βιέρα και ο Γκιλμπέρτο πριν πολλά χρόνια. Οι Πυροβολητές πλήρωσαν την Ατλέτικο Μαδρίτης 40 εκατομμύρια ευρώ για τον Παρτέι, αλλά δεν έχουν ακόμη αποκομίσει τα πλήρη οφέλη της επένδυσής τους. Ο Ghanian έχει κάνει μόλις 34 εμφανίσεις μετά από μια σειρά από αποτυχίες τραυματισμών και αγώνες για μορφή.

Αλλά η Λόρεν παραμένει πεπεισμένη για τις δυνατότητες του 28χρονου μόλις ανακτήσει την φυσική του κατάσταση και αποφύγει περαιτέρω τραυματισμούς.

Μιλώντας για το μέσο στο BonusFinder και Goal, είπε: «Πρέπει να αποφύγουμε τις συγκρίσεις επειδή ο Patrick Vieira είναι ο Patrick Vieira και ο Gilberto Silva είναι ο Gilberto Silva, δύο παίκτες παγκόσμιας κλάσης.

«Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά και πίσω τον Thomas Partey για το ποιος είναι, είναι ένας διαφορετικός παίκτης σε μια διαφορετική ομάδα. Δεν μπορούμε να συγκρίνουμε τον Partey με τον Vieira ή τον Gilberto Silva επειδή δεν είναι ο σωστός τρόπος για να δούμε τα πράγματα.

«Ο Παρτέι είναι ένας ποιοτικός παίκτης, και έχει αποδείξει ότι στο Ατλέτικο Μαδρίτης και από τότε που έφτασε, είναι εξαιρετικός.

«Πρέπει να ελπίζουμε ότι θα αποφύγει τραυματισμούς, καθώς ένας παίκτης σαν αυτόν πρέπει να παίζει κάθε Σαββατοκύριακο και η ομάδα θα επωφεληθεί αν το κάνει. Έχει ακόμα πολλές δυνατότητες για να βελτιωθεί, οπότε όσο περισσότερο παίζει τόσο πιο πιθανό θα φτάσει στα επίπεδα που περιμένουμε από αυτόν».