Το Paratici σφίγγει το μέλλον ανάμεσα σε συνδέσμους της Τότεναμ

Ένας από τους καλύτερους αθλητικούς σκηνοθέτες σε όλη την Ευρώπη, ο απερχόμενος αρχηγός του Juve συνδέεται με μια κίνηση στο βόρειο Λονδίνο.

Ο απερχόμενος επικεφαλής της Γιουβέντους Fabio Paratici παραμένει στριμμένος για το μέλλον του εν μέσω δεσμών με την Τότεναμ.

Το Paratici υπήρξε μία από τις πιο σημαίνοντες προσωπικότητες στα παρασκήνια της Γιουβέντους την τελευταία δεκαετία. Έχοντας κατακτήσει αρκετές θέσεις, μεταξύ των οποίων ο Αθλητικός Διευθυντής, ο Επικεφαλής Ποδοσφαίρου και ο Διευθύνων Σύμβουλος της Ποδοσφαιρικής Περιοχής, ήταν κρίσιμος για την εγχώρια κυριαρχία τους.

Ο 48χρονος ήταν υπεύθυνος για την προσαγωγή των ομοίων του Κριστιάνο Ρονάλντο, του Πάολο Ντιμπάλα, του Ματθίου Ντε Λιγκτ, του Σάμι Κεντίρα, μεταξύ άλλων, στο στάδιο Allianz.

Μετά από 11 χρόνια στο Τορίνο, ο Ιταλός είναι πλέον έτοιμος να ξεκινήσει ένα νέο ταξίδι. Η Πρέμιερ Λιγκ αναμένεται να είναι ο επόμενος προορισμός του, με τον Τότεναμ να πιέζει για να εξασφαλίσει τις υπηρεσίες του.

«Δεν νομίζω ότι είναι η κατάλληλη στιγμή για να μιλήσουμε για άλλα κλαμπ. Είναι ο αποχαιρετισμός μου από τη Γιουβέντους σήμερα», δήλωσε ο Παρατίκι όταν του ζητήθηκε να σχολιάσει τις φήμες στην αποχαιρετιστήρια συνέντευξη Τύπου του Γιουβέντους την Παρασκευή, μέσω Μετρό.

«Η οικογένειά μου ελπίζει ότι θα βρω δουλειά γρήγορα όμως!

«Το να δουλεύεις στη Γιουβέντους σημαίνει να γίνεις καλύτερος επαγγελματίας, καλύτερος άνθρωπος. Θα πάω σε άλλο κλαμπ. Ελπίζω να μοιραστώ το ίδιο πάθος με αυτό που έκανα εδώ».