Το Mourinho τροφοδοτεί τις συνομιλίες εξαγοράς του Newcastle με τον ισχυρισμό «συναισθηματικής σύνδεσης»

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι νέοι ιδιοκτήτες των Μαγκιών θέλουν να αντικαταστήσουν τον Στιβ Μπρους, και το αφεντικό των Ρομά υποτίθεται ότι είναι στην λίστα των υποψηφίων τους.

Ο Jose Mourinho παραδέχεται ότι έχει μια «συναισθηματική σχέση» με τη Newcastle United εν μέσω εικασιών που υποδηλώνουν ότι θα μπορούσε να αναλάβει τη θέση του στο σύλλογο.

Η Newcastle United μπήκε σε μια νέα εποχή μετά την εξαγορά της λέσχης που υποστηρίζεται από την Σαουδάραβη £305 εκατομμύρια. Οι νέοι ιδιοκτήτες είναι φιλόδοξοι και θεωρείται ότι στοχεύουν στον τίτλο της Premier League στο εγγύς μέλλον.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα άμεσα σχέδιά τους περιλαμβάνουν βελτίωση της ομάδας και προσαγωγή νέου μάνατζερ. Μερικά από τα ονόματα που λέγεται ότι βρίσκονται στο πλαίσιο για να αντικαταστήσουν τον Στιβ Μπρους είναι ο Αντόνιο Κόντε, ο Φρανκ Λάμπαρντ, ο Στίβεν Τζεράρντ και ο Μουρίνιο.

Ο Mourinho επιμένει ότι είναι «100% επικεντρωμένος» στην τρέχουσα δουλειά του, αλλά δεν σταμάτησε τον εαυτό του από το να προσθέσει καύσιμα σε τέτοιες εικασίες.

«Στο Νιούκαστλ, δεν έχω τίποτα να πω. Απολύτως τίποτα να πει», είπε στα μέσα ενημέρωσης, όπως αναφέρει ο Sky Sports.

«Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι για πολλά, πολλά χρόνια δούλεψα με μία από τις σημαντικότερες προσωπικότητες στην ιστορία του Νιούκασλ, τον Sir Bobby Robson, και γι’ αυτό είχα πάντα μια συναισθηματική σχέση με την πόλη και τη βάση των θαυμαστών. Αλλά δεν είναι τίποτα περισσότερο από αυτό.»

Το αφεντικό των Ρομά πρόσθεσε: «Είμαι εδώ, είμαι πραγματικά χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Είμαι 100% επικεντρωμένος στο έργο των Ρομά, το έργο Friedkin».