Το Mesut Ozil προσφέρει ενημέρωση μεταφοράς εν μέσω αγώνων της Φενερμπαχτσέ

Ο Γερμανός μέσος δεν έχει αγωνιστεί στην τουρκική πλευρά από το Μάρτιο.

Ο Μεσούτ Οζίλ επιμένει ότι δεν πρόκειται να φύγει από τη Φενερμπαχτσέ πριν τη λήξη του τρέχοντος συμβολαίου του στη λέσχη.

Ο διευθυντής της Φενερμπαχτσέ Ισμαήλ Καρτάλ πάγωσε τον Οζίλ από την ομάδα του μετά την εξόντωσή τους το Μάρτιο. Η έλλειψη χρόνου παιχνιδιού ενέτεινε τις φήμες σχετικά με την πιθανή μετακίνηση του Ozil μακριά από τη λέσχη Super Lig αυτό το καλοκαίρι.

Ωστόσο, ο πρώην σταρ της Άρσεναλ υποσχέθηκε ότι δεν θα φύγει από τη Φενερμπαχτσέ πριν εκπληρώσει τα δύο τελευταία χρόνια του συμβολαίου του.

«Είχα ολοκληρώσει τον στόχο της καριέρας μου υπογράφοντας ένα συμβόλαιο 3,5 ετών με τη Fenerbahce, την παιδική μου αγάπη, χωρίς καν να πληρωθώ για τους πρώτους έξι μήνες», έγραψε ο Ozil στο Twitter.

«Επαναλαμβάνω με έμφαση, δεν πρόκειται να τερματίσω την καριέρα μου σε μια άλλη ομάδα εκτός της Φενερμπαχτσέ. Κατά τη διάρκεια του συμβολαίου μου, ο μόνος μου στόχος είναι να ιδρώνω για την φανέλα Cubuklu μας. Αυτή η απόφαση είναι πολύ σαφής και οριστική.

«Όσον αφορά τις απαιτήσεις της επαγγελματικής ζωής, εάν η διοίκηση μας λάβει μια απόφαση για μένα, θα σεβαστώ μόνο αυτή τη στάση. Θα δουλέψω σκληρά και θα είμαι πάντα έτοιμος. Όπως λέω πάντα, το κυριότερο είναι η Φενερμπαχτσέ. Με την αγάπη και το σεβασμό μου προς τους μεγάλους οπαδούς της Φενερμπαχτσέ».