Το flop της Arsenal για δάνειο επιστρέφει στη Ligue 1

Ο Mikel Arteta είναι πρόθυμος να εκφορτώσει ένα εμπρός από τη γραμμή επιθέσεων σε μορφή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Άρσεναλ κατέληξε σε συμφωνία με τη Νίκαια για δανεισμό του Nicolas Pepe

Ο Pepe δεν ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες από την μετακόμιση του στην Emirates, ύψους 72 εκατομμυρίων λιρών το 2019. Ο αρχηγός της Άρσεναλ Μίκελ Αρτέτα τον άφησε έξω από τα σχέδιά του για τη νέα σεζόν, επιτρέποντας την αναχώρησή του με δανεική κίνηση.

Σύμφωνα με τον Fabrizio Romano, η Arsenal συμφώνησε να στείλει τον Pepe για περίοδο δανείου στη Νίκαια.

Ο δημοσιογράφος Sky Sports ισχυρίζεται ότι η πλευρά της Ligue 1 θα πληρώσει το «κύριο μέρος» του μισθού του Pepe. Η Arsenal απέφυγε επίσης να θέσει το δικαίωμα εξαγοράς στο συμβόλαιο του Γάλλου.

Στις 112 εμφανίσεις του για τους Gunners, ο Pepe έχει σκοράρει 27 γκολ. Παρά τους αγώνες του για φόρμα στην Emirates, ο εξτρέμ εξέφρασε επανειλημμένα την επιθυμία του να αγωνιστεί για μια θέση στο lineup της Άρσεναλ την περασμένη σεζόν.

Ωστόσο, οι εμφανίσεις του δεν έπεισαν τον Arteta να τον κάνει κανονικό ορεκτικό στην Άρσεναλ. Οι Bukayo Saka και Gabriel Martinelli αναλαμβάνουν κρίσιμους ρόλους στην πρώτη γραμμή των Gunners, ενώ ο Pepe κυρίως ξεκίνησε τα παιχνίδια στον πάγκο.

Η Άρσεναλ πρόσθεσε τον Γαβριήλ Ιησού στις τάξεις τους νωρίτερα αυτό το καλοκαίρι. Το απίστευτο ξεκίνημα της διεθνούς σεζόν της Βραζιλίας στη νέα σεζόν έδωσε τέλος στις ελπίδες του Pepe για κανονική διάρκεια παιχνιδιού στην Emirates.

Ο Ιησούς θα δώσει στην πλευρά της Αρτέτα ένα αξιόπιστο νούμερο εννέα, αφήνοντας τους ομοίους του Μάρτιν Όντεγκαρντ και της Σάκα να παίξουν στις φυσικές τους θέσεις.