Το flop της Μπάγερν Μονάχου που συνδέεται με τη Λιντς Γιουνάιτεντ προχωρά

Οι Κίσσες θέλουν να ενισχύσουν τη μεσαία γραμμή τους, αποβραβεύοντας το αστέρι της Μπάγερν.

Η Λιντς Γιουνάιτεντ φέρεται να θέλει να φέρει τον Μαρκ Ρόκα της Μπάγερν Μονάχου στην οδό Elland αυτό το καλοκαίρι.

Από τότε που έφυγε από την Espanyol το 2020, ο Roca αγωνίζεται να εδραιώσει τη θέση του στη σύνθεση της Μπάγερν. Η έλλειψη χρόνου παιχνιδιού μπορεί να οδηγήσει στην αποχώρησή του από τους γερμανικούς γίγαντες μόλις αυτό το καλοκαίρι.

Σύμφωνα με την Αθλέτικ, η Λιντς Γιουνάιτεντ επιδιώκει μια συμφωνία για τον Ρόκα. Σύμφωνα με πληροφορίες, η πλευρά της Premier League ελπίζει να προσφέρει μεγαλύτερο ανταγωνισμό για τον Kalvin Philips στο κέντρο προσθέτοντας τον Ισπανό στην ομάδα τους.

Ο Ρόκα είναι δύο χρόνια μετά την πενταετή συμφωνία του στο Allianz Arena. Ωστόσο, η Μπάγερν φέρεται να είναι πρόθυμη να τον πουλήσει έναντι αμοιβής περίπου 10 εκατομμυρίων λιρών.

Οι Βαυαροί είναι κοντά στο να οριστικοποιήσουν μια συμφωνία για τον Ράιαν Γκρέιβενμπεργκ του Άγιαξ. Η άφιξη του Ολλανδού μέσου θα περιορίσει περαιτέρω τις πιθανότητες του Roca να κερδίσει χρόνο παιχνιδιού στο club.

Ο πρώην σταρ Espanyol έκανε μόνο έξι εμφανίσεις της Bundesliga υπό τον Julian Nagelsmann την περασμένη σεζόν. Ωστόσο, πιθανότατα θα βρει περισσότερες πιθανότητες να ανακτήσει τη φόρμα του στην οδό Elland.

Οι Κίσσες έχουν ήδη ξεκινήσει τις δραστηριότητές τους στο παράθυρο μεταφοράς το καλοκαίρι, ολοκληρώνοντας μια συμφωνία για τον Brenden Aaronson από το Σάλτσμπουργκ. Ας δούμε αν μπορούν να σφραγίσουν τη δεύτερη μεταφορά τους για το καλοκαίρι με την επίτευξη συμφωνίας με την Μπάγερν τις επόμενες εβδομάδες.