Το Drinkwater ανακοινώνει την απόφαση μεταβίβασης μετά το «απογοητευτικό» ξόρκι Τσέλ

ο πρώην αστέρι Λέστερ Σίτι τελειώνει εφιαλτικό ξόρκι του στο Stamford Bridge.

Ο Danny Drinkwater έχει στείλει ένα μήνυμα στους οπαδούς της Τσέλσι, επιβεβαιώνοντας την απόφασή του να φύγει από το κλαμπ.

Το Drinkwater έπαιξε καθοριστικό ρόλο στη νικήτρια του Premier Leicester City τη σεζόν 2015-16. Το 2017, η Τσέλσι τον υπέγραψε με 35 εκατομμύρια λίρες, αλλά απέτυχε να βρει την καλύτερη φόρμα του στο κλαμπ.

Οι Blues έστειλαν Drinkwater σε μια σειρά από ξόρκια δανεισμού, με τελευταίο προορισμό το Ρέντινγκ από την πλευρά του πρωταθλήματος. Έχοντας κάνει μόνο 12 παιχνίδια της Premier League για την Τσέλσι, ο 32-year-old θα εγκαταλείψει το σύλλογο ως ελεύθερος πράκτορας αυτό το καλοκαίρι.

«Ο χρόνος μου στο Chelsea έφτασε στο τέλος του… πραγματικά αισθάνομαι πολύ περίεργα γράφοντας αυτό», έγραψε στο Instagram.

«Εγώ, ο σύλλογος και οι οπαδοί είμαστε εξαιρετικά απογοητευμένοι από το αποτέλεσμα δεν υπάρχει καμία αμφιβολία γι ‘αυτό.

«Τραυματισμοί, πώς μου φέρθηκαν, λάθη που έχω κάνει, ζητήματα του γηπέδου, έλλειψη χρόνου παιχνιδιού… η λίστα με τις δικαιολογίες μπορεί να είναι ατελείωτη, αλλά δεν θα μπορούσα και δεν μπορώ να αλλάξω αυτό που συνέβη.

«Θα εξετάσω θετικά τα τελευταία πέντε χρόνια. Έχω παίξει με σπουδαίους παίκτες, προπονήθηκα από φοβερούς μάνατζερ, δούλεψα με λαμπρό προσωπικό, γνώρισα φανταστικούς ανθρώπους, έζησα σε όμορφα μέρη, ταξίδεψα σε όλο τον κόσμο και κέρδισα κι άλλα ασημικά.

«Οι μπάλες ποδοσφαίρου είναι ένα φανταστικό άθλημα. Αλλά αυτό και για τις δύο πλευρές ήταν μια επιχειρηματική κίνηση που πήγε στραβά, είναι τόσο μαύρο και άσπρο όσο αυτό.

«Στους οπαδούς της Chelsea ζητώ συγγνώμη για το πώς εξελίχθηκε η κατάσταση. Θα ήθελα πολύ να με δεις στα καλύτερά μου με αυτό το πουκάμισο να κάνω αυτό που αγαπώ.»