Το Depay υποδύεται τις μελλοντικές συνομιλίες εν μέσω ενδιαφέροντος της Βαρκελώνης και της Γιουβέντους

Ο Ολλανδός διεθνής συνδέεται στενά με την αποχώρηση από τη Λυών αυτό το καλοκαίρι, έχοντας αρνηθεί να παρατείνει το συμβόλαιό του με τον σύλλογο.

Ο Μέμφις Ντεπάι έχει υποδείξει συνομιλίες για το μέλλον του λέγοντας ότι αυτή τη στιγμή επικεντρώνεται στο επερχόμενο Ευρωπαϊκό τουρνουά.

Ο Depay, όπως έχουν τα πράγματα, θα μπορούσε να διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στο Euro 2020 ως ελεύθερος πράκτορας, με το συμβόλαιό του με τη Λυών να λήγει στις 30 Ιουνίου.

Ο 27χρονος εξυπνάκης φαινόταν προορισμένος να ενταχθεί στη Βαρκελώνη μέχρι πρόσφατα καθώς νέα δημοσιεύματα ισχυρίζονται ότι η Γιουβέντους του προσέφερε ένα πολύ πιο επικερδές συμβόλαιο για να προσπαθήσει να νικήσει τους Ισπανούς γίγαντες με την υπογραφή του για δωρεάν μεταφορά.

Ο Ολλανδός είχε μια φανταστική σεζόν με τη Λυών, σκοράροντας 22 γκολ και προμηθεύοντας 12 ασίστ σε όλους τους διαγωνισμούς και τώρα ελπίζει να αναπαράγει τη φόρμα 2020/21 με την Ολλανδία.

«Αυτή τη στιγμή η δουλειά μου είναι να προετοιμαστώ καλά για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, τίποτα περισσότερο», απάντησε ο Depay όταν ρωτήθηκε για τις πρόσφατες συνομιλίες μεταφοράς, μέσω της Marca.

«Τα υπόλοιπα δεν με ενοχλούν ούτε μου αποσπούν την προσοχή. Ξέρω ότι υπάρχουν εικασίες, πάντα υπάρχουν. Έτσι είναι ο κόσμος του ποδοσφαίρου και έχω συνηθίσει να αντιμετωπίζω τέτοιες καταστάσεις.

«Δεν πρόκειται να πω τίποτα άλλο γι’ αυτό. Η αγορά μεταβίβασης είναι μεγάλη και υπάρχει χρόνος μπροστά».