Το BT Sport pundit κάνει παράξενες εικασίες για την απόλυση του Μουρίνιο

BT Sport pundit Chris Sutton έκανε μια συγκλονιστική υπόθεση για την έξοδο του Jose Mourinho από το Τότεναμ νωρίτερα αυτή την εβδομάδα.

Ο Jose Mourinho απογυμνώθηκε από το διευθυντικό σημείο από την Τότεναμ τη Δευτέρα. Αυτό συνέβη καθώς ο σύλλογος αγωνίζεται να προκριθεί για τη θέση του Champions League την επόμενη σεζόν και επί του παρόντος νούμερο επτά στο τραπέζι. Και σύμφωνα με τον ειδικό ποδοσφαίρου BT Sport Chris Sutton, Mourinho «έχασε το καμαρίνι» λόγω των σχολίων του στο BBC Radio 5 Live μετά την κλήρωση τους εναντίον Newcastle.

Ενώ η απόλυση του αναμενόταν από κάποιους οπαδούς και ειδικούς, ο πρώην μέσος της Τσέλσι Τζο Κόουλ εξεπλάγην από την χρονική στιγμή. Αλλά ο πρώην Μπλουζ πιστεύει ότι υπάρχει βαθύτερος λόγος για την απόφαση που ελήφθη. Αυτό συμβαίνει επειδή δεν έχει νόημα να απολύσεις τους καλύτερους μάνατζερ και να τον αντικαταστήσεις με έναν πρωτάρη μόλις έξι ημέρες πριν τον τελικό του Καπ Καραμπάο εναντίον του Μαν Σίτι.

Τι παράξενη θεωρία.

Ο πρώην Μπλάκμπερν Ρόβερς και ο επιθετικός της Τσέλσι Σάτον συμφώνησαν επίσης στη θεωρία του Κόουλ για την έξοδο του Μουρίνιο. Ο Sutton, ωστόσο, θεωρεί ότι ο Πορτογάλος μάνατζερ ήταν εκτός διαμάχης όταν μίλησε για τη διαφορά μεταξύ του Tottenham και των παλιών συλλόγων του. Όταν ερωτήθηκε για το ίδιο, η απάντηση του Mourinho ήταν αρκετά απλή και ξεχωριστή. Είπε: «Ίδιος προπονητής, διαφορετικοί παίκτες.»

Η αυθεντία του BT Sport πιστεύει ότι αυτές οι λέξεις ήταν το τέλος της βασιλείας του Mourinho στη λέσχη του βόρειου Λονδίνου. «Νομίζω ότι ήταν χαμένος τότε. Επειδή οι παίκτες απλά δεν το έχουν αυτό, θα ήταν πίσω από την πλάτη του απολύτως τον χτυπούσαν. Δεν μπορείς να το κάνεις αυτό, έχει χάσει το καμαρίνι.»