Το Benzema ανοίγει σε συνδέσεις μεταφοράς Mbappe-Real Madrid

Ο Karim Benzema έχει ανοιχτεί σε αναφορές που συνδέουν τον συμπαίκτη της Γαλλίας Kylian Mbappe με μια καλοκαιρινή κίνηση στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης Karim Benzema ελπίζει ότι ο Kylian Mappe θα τον συναντήσει στην ισπανική πρωτεύουσα «μια μέρα».

Ο 22χρονος είναι εκτός συμβολαίου με την Πάρις Σεν Ζερμέν του χρόνου. Παραμένει αναποφάσιστος για τα μελλοντικά του σχέδια, πυροδοτούσε εικασίες για πιθανή έξοδο στο παράθυρο μεταφοράς του καλοκαιριού.

Ο Mappe, ο οποίος είδωλε τον θρύλο της Ρεάλ Μαδρίτης Κριστιάνο Ρονάλντο ως νεαρός, σύμφωνα με πληροφορίες θα ευνοούσε μια κίνηση προς την Ισπανία στο μέλλον.

«Ο Μπάπ στην Ρεάλ; Θα δούμε τι θα συμβεί», είπε ο Benzema στην M6.

«Αλλά σε κάθε περίπτωση, είναι ευπρόσδεκτος στη Μαδρίτη. Έχει όλα τα προσόντα να είναι παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης, ελπίζω κάποια μέρα».

Ο Benzema θα παίξει μαζί με τον Mappe για πρώτη φορά αυτό το καλοκαίρι μετά τη λήξη της εξαετούς εξορίας του από τη γαλλική εθνική ομάδα αυτό το μήνα.

Ο αρχηγός του Les Bleus Didier Deschamps επέλεξε το αστέρι της Ρεάλ Μαδρίτης στην ομάδα του για το φετινό Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.