Το Aubameyang εντοπίστηκε στην εκπαίδευση της Βαρκελώνης πριν την επιβεβαίωση της μεταφοράς

Ο επιθετικός Γκαμπόν θεωρείται ότι σφράγισε μια κίνηση προς το Καμπ Νόου από την Άρσεναλ το βράδυ της Δευτέρας.

Ο Pierre-Emerick Aubameyang απεικονίστηκε για πρώτη φορά στο κιτ της Βαρκελώνης κατά τη διάρκεια μιας προπόνησης την Τρίτη.

Ενώ η μετακόμιση του 32χρονου από την Άρσεναλ δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα, έχει ήδη συμμετάσχει στους νέους συμπαίκτες του στην προπόνηση καθώς η πλευρά του Xavi Hernandez προετοιμάζεται για το Σαββατοκύριακο.

Στην παρακάτω εικόνα της συνεδρίασης της Τρίτης, το Aubameyang μπορεί να δει στο παρασκήνιο με τον Ousmane Dembele. Το ζευγάρι, φυσικά, έπαιξε μαζί με το καθένα στο Μπορούσια Ντόρτμουντ. Προφανώς, πέρασαν το μεγαλύτερο μέρος της συνεδρίας δουλεύοντας μαζί.

Γιατί δεν έχει ανακοινώσει ο Μπάρκα το Ομπαμεγιάνγκ ακόμα;

Σύμφωνα με τον Diario Sport, η Βαρκελώνη δεν βιάζεται πια να πάρει μια συμφωνία πέρα από τη γραμμή για την Aubameyang.

Οι αρχηγοί των συλλόγων μπορούν να ολοκληρώσουν και να ανακοινώσουν μια συμφωνία όποτε το κρίνουν κατάλληλο, καθώς ο παίκτης είναι ελεύθερος πράκτορας. Ανάκεσε το συμβόλαιό του με την Άρσεναλ τη Δευτέρα, ενώ συμφώνησε επίσης να μειώσει σημαντικά το μισθό του για να ολοκληρώσει την κίνηση στο Καμπ Νόου.

Έτσι, παρόλο που η προθεσμία μεταφοράς της Δευτέρας έχει περάσει, δεν έχει σημασία πια.

Εν τω μεταξύ, οι άνδρες του Τσάβι θα επιστρέψουν στη δράση την Κυριακή για να αντιμετωπίσουν τους κορυφαίους τέσσερις αντιπάλους του Ατλέτικο Μαδρίτης στη Λαλίγκα στο Καμπ Νόου.