Το Ansu Fati stat που τον κάνει ιδανικό αντικαταστάτη του Messi

Ας ρίξουμε μια ματιά σε ένα απλό Ansu Fati stat που τον κάνει ιδανικό αντικαταστάτη του Leo Messi όταν η Αργεντινή είχε την ίδια ακριβώς ηλικία.

Με σχεδόν πανομοιότυπα λεπτά στην FC Barcelona, ο Ansu Fati ξεπέρασε ήδη τον Leo Messi με ένα απλό stat στην ίδια ηλικία. Δεν είναι ακόμη 19 ετών και ήδη ξεπέρασε τον μέντορά του όταν ο Λέων ήταν στην ίδια ηλικία. Κανένας άλλος παίκτης στην ιστορία της Μπαρτσελόνα δεν σκόραρε 15 γκολ στην ηλικία του. Ο Messi έπρεπε να είναι 19 χρόνια και 259 ημέρες για να σκοράρει 13 γκολ, αλλά ο Ansu τον αφήνει εκτός αγώνα. Ο τελευταίος νεαρός που σκόραρε αυτό το νούμερο πριν γίνει 19, είναι ο Ραούλ Γκονζάλες Μπλάνκο.

Συνολικά, ο Ansu Fati έχει ήδη παίξει συνολικά 2.043 λεπτά από τότε που έκανε το ντεμπούτο του στην FC Barcelona. Όταν ο Μέσι έπαιξε 2.042 λεπτά, είχε φτάσει μόνο 11 γκολ με την καταλανική λέσχη. Μπορεί να νομίζετε ότι είναι πολύ νωρίς για να αρχίσετε να συγκρίνετε αυτούς τους δύο παίκτες, αλλά μιλάμε μόνο για ένα απλό stat. Δεν υπάρχει τρόπος να γνωρίζουμε αν ο νέος αριθμός ’10’ θα φτάσει ποτέ στο επίπεδο απόδοσης του Leo. Μπορεί να μην φτάσει ποτέ εκεί γιατί φαίνεται αδύνατο. Αλλά σίγουρα έκανε μεγάλη διαφορά εναντίον της Βαλένθια το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Ο Ansu δεν είναι μόνο γκολ στο γήπεδο.

Όσον αφορά τη δημιουργία ποδοσφαίρου, το Ansu Fati είναι επίσης ένα από τα πιο εντυπωσιακά νέα ταλέντα που έχουμε δει εδώ και καιρό. Το περασμένο Σαββατοκύριακο εναντίον της Βαλένθια, δεν σκόραρε μόνο το γκολ που έδωσε στον Μπαρτσελόνα τον ισοσταθμιστή. Ο Φάτι έγινε επίσης ένας συνεχής κίνδυνος για την άμυνα της Βαλένθια. Επιπλέον, πήρε μια πολύτιμη ποινή που έδωσε στο Μέμφις την ευκαιρία να σκοράρει τον νικητή της Μπαρτσελόνα.

Ακόμα και όταν δεν σκοράρει, αυτός ο νεαρός παίκτης είναι απαραίτητος για την ποδοσφαιρική ροή της πλευράς του. Ευτυχώς, ο Ansu Fati επιλέγει να μείνει στην αγαπημένη του Μπαρτσελόνα παρά τη γνώμη του ατζέντη του. Μπορεί να είμαστε μάρτυρες της γέννησης ενός νέου αστέρα ποδοσφαίρου με τη δυνατότητα να γίνει ένας από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο. Μετά από όλα όσα ειπώθηκαν και έγιναν, η απόφαση του Ansu να πάρει τον αριθμό του Messi μπορεί να μην είναι τόσο άγρια όσο νομίζαμε.